Očaravajuća muzika koja prenosi neverovatnu energiju reke Gang: ova melodija donosi mir i isceljenje

Neverovatna melodija koja pomaže da se opustite i izbegnete stres - slušajte muziku koja je inspirisana lepotom reke Gang!

Ova očaravajuća muzika nadahnuta je indijskom rekom Gang - njenim ritmom, lepotom, ljudima i atmosferom duhovnosti, ali i boginjom Sarasvati.

Magična melodija budi hormone sreće: slušajte frekvenciju koja pojačava serotonin, endorfin i dopamin (VIDEO)Magična melodija budi hormone sreće: slušajte frekvenciju koja pojačava serotonin, endorfin i dopamin (VIDEO)Opuštajuća muzika koja pojačava hormone sreće - bez stresa i napetosti uz melodiju za buđenje serotonina, endorfina i dopamina!

Sarasvati je boginja učenja, znanja, i mudrosti. Na sanskrtu sara znači "suština", a sva "svoj", zato Sarasvati znači "biti svoj". Ona je pratilja Brahme, stvoritelja Univerzuma.

Anđeoska muzika za čišćenje potisnute negativne energije: ova opuštajuća melodija jača intuiciju i donosi mirne snoveAnđeoska muzika za čišćenje potisnute negativne energije: ova opuštajuća melodija jača intuiciju i donosi mirne snoveAnđeoska muzika za opuštanje i miran san - evo koja melodija čisti potisnutu negativnu energiju!

Kako je znanje nužno za stvaranje, Sarasvati simbolizuje stvaralačku snagu Brahme. Opustite se uz ovu ambijentalnu muziku i dopustite srcu da pleše u čarobnom vrtu svetih tonova...

Izvor: Sensa.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.