O čemu govorimo kad govorimo o ljubavi

Toliko nesporazuma, nesuglasica, nepodudarnosti, rasprava i problema... Ima li to uopšte veze sa ljubavlju?

Centar za obrazovanje i razvoj "Centar Prozor" organizuje u Beogradu iskustvenu radionicu o partnerskim odnosima pod nazivom "O čemu govorimo kad govorimo o ljubavi" koja će polaznicima pomoći da ostvarite uspešan i kvalitetan partnerski odnos ili unapredite postojeći.

Radionica je namenjena svima koji žele da se oslobode pogrešnih predstava o ljubavi, povećaju kapacitet za ostvarenje bliskosti, te poboljšaju svoju komunikaciju u partnerskim odnosima, bez obzira da li su trenutno u vezi ili ne.

Ostvarenje uspešnog i srećnog partnerskog odnosa važan je deo naših života. Ipak, ponekad nam život sa nekim izgleda kao "nemoguća misija". Radionica se održava 26. oktobra 2013. godine od 12h - 19h, u ul. Majke Jevrosime 11.

Polaznici će moći da osveste svoje predstave o partnerskoj ljubavi, nekonstruktivne obrasce koje koristite u komunikaciji sa partnerom, kao i muške i ženske principe u sebi što će dovesti do poboljšanja u aktuelnom partnerskom odnosu, lakšeg prekida destruktivnih i uspostavljanja novih partnerskih odnosa.  Svi učesnici dobijaju materijal i sertifikat.

Na radionici će biti obrađene sledeće teme: šta je ljubav za nas, kakav je odnos između ljubavi i zaljubljenosti, kako nastajup predstave o ljubavi, u čemu je razlika između funkcionalnih i disfunkcionalnih parova i mnoge druge.

Autorka i voditeljka programa je Suzana Vemić, dipl. pisholog, transakcioni savetnik i life coach. Informacije i rezervacije na telefon - 064 23 56 169 ili mejl: centar.prozor@gmail.com.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.