Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 7. jula 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 1. do 7. jula - ovu magičnu energiju morate dobro iskoristiti...

Nedeljna tarot prognoza do 7. jula 2019. godine - sudbinu kreiraju karta Ćerka diskova i Sin diskova, piše Lovesensa.

Nežna, ali moćna energija diskova ove nedelje zaplesaće misteriozan ples sa snažnim uticajem mladog Meseca i pomračenja Sunca.

Prava slika ovih karti je predivna ljubičasta biljka boranžina. Ona raste u mnogim vrtovima, odiše lepotom, ima lekovita dejstva i najvažnije - povezuje nas sa prirodom.

Nedeljni horoskop do 7. jula 2019. godine: Bika očekuje nova romansa, a Lav dobija lepe vestiNedeljni horoskop do 7. jula 2019. godine: Bika očekuje nova romansa, a Lav dobija lepe vestiNedeljni horoskop - kao da je svemir odlučio da ispuni sve želje! Mnoge znakove očekuju lepe promene u ljubavi i poslu...

Karte Ćerka i Sin diskova podstiču nas da izađemo iz zone komfora, zaboravimo na zidine, stres, svakodnevicu i prepustimo se čaroliji prirode. Vreme je da provedete vreme okruženi divljom i predivnom prirodom, jer ćete se tada osetiti apsolutno živim.

Mlad Mesec podstiče nas da mislimo na novi početak.

Zapitajte se:

Kakvo ćete seme (nameru) posaditi i da li će se razviti u predivno stablo puno plodova (uspeh) ili će se pretvoriti u korov (neuspeh)?

Priroda se stalno menja, čas je sve zeleno bujno i plodno, a nekad je suvo i pusto. To je prava slika uspona i padova koje svako od nas ima u svom životu.

Ćerka diskova podstiče nas da planiramo. Ova karta podrazumeva naporan rad, odgovornost i posvećenost poslu. Trudićete se da sve savršeno ide po planu. Sada imate veliku šansu da ostvarite ambicije.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.