Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 5. novembra 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 29. oktobra do 5. novembra - kada Mesec baci čarobnu svetlost na vaše ljubavne želje...

Nedeljna tarot prognoza do 5. novembra 2019. godine - evo koje nam tarot karte diktiraju sudbinu do kraja ove sedmice, piše Lovesensa.

U utorak (29. oktobar) vlada tarot karta Luda koja donosi nemogućnost kontrole i pojačane emocije. Spremni ste da pređete granice i napokon izlazite iz zone komfora. Univerzum vas podržava na vašem novom putu.

Sreda (30. oktobar) - tarot karta Pustinjak donosi neverovatnu svest i bolje razumevanje. Moguće je da ćete pronaći razna rešenja za problem koji vas trenutno muči. Postajete svesni raznih solucija.

Kako funkcioniše zakon privlačenja u ljubavi: da li se suprotnosti zaista više privlače?Kako funkcioniše zakon privlačenja u ljubavi: da li se suprotnosti zaista više privlače?Pretpostavka je da veće šanse za harmoničan ljubavni odnos imaju parovi koji su slični. Ali, da bismo bili srećni sa partnerom…

U četvrtak (31. oktobra) počinje da vlada tarot karta Pravda. Birate pravi put, bez obzira da li se fokusirate na karijeru ili ljubav. Unosite balans u svoj život i pratite lične principe.

U petak (1. novembra) videćete svetlo na kraju tunela. Tarot karta Kočija donosi vam veliku pobedu. Iskoristićete mnoge talente i bićete fizički i duhovno spremni da završite trku koju ste odavno započeli.

U subotu (2. novembra) tarot karta Mesec predstavlja kraj zbunjenosti i razočaranja i baca potpuno novo svetlo na vaš ljubavni život. Uradićete sve zarad ljubavi i na kraju ćete shvatiti da je vredelo svakog truda.

Horoskop - šta nam donosi retrogradni Merkur u znaku Škorpije: evo kako će nam se život transformisati do 20. novembra 2019. godineHoroskop - šta nam donosi retrogradni Merkur u znaku Škorpije: evo kako će nam se život transformisati do 20. novembra 2019. godineHoroskop - evo kako da izbegnete lošu sreću dok vlada retrogradni Merkur! Uradite ovih 8 stvari i zaštitite se od negativne…

Ipak, u nedelju (3. novembar) život će izgledati pomalo komplikovano, jer tarot karta Ljubavnici donosi pomešana osećanja. Vratiće se neke uspomene iz prošlosti i strah od negativne karme. Ali ako uspete da sačuvate dozu optimizma, sve će biti u savršenom redu. Trenutno osećanje shvatite kao upozorenje vaše duše.

U ponedeljak (4. novembra) vlada taro karta Snaga koja vam donosi samopouzdanje i želju da se borite za nove uspehe. Imaćete osećaj da vas ispunjava neverovatna pokretačka energija. Ali, razum i srce će voditi bitku kada su u pitanju odluke. Dobro razmislite pre nego što napravite važan potez.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.