Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 3. septembra 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 27. avgusta do 3. septembra - očekuju nas dani zadovoljstva i blaženstva!

Nedeljna tarot prognoza do 3. septembra 2019. godine - sudbinu kreiraju karta Desetka pehara i tarot karta Red, piše Lovesensa.

Ušli smo u period Device i već sada osećamo potrebu za boljom organizacijom života i prihvatanjem zdravih navika. Devica predstavlja dobar i zdrav život i privlači apsolutnu harmoniju.

Vladavina Device donosi brijantnu radnu etiku i snagu da završimo nedovršene poslove. Takođe, ona je simbol predivne mudrosti.

Tarot karta Red/setovanje apsolutno predstavlja Devicu jer nas vodi putem ravnoteže i isceljenja.

Veliki horoskop za vladavinu Device: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 23. septembra 2019. godine)Veliki horoskop za vladavinu Device: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 23. septembra 2019. godine)Škorpiju očekuje inspiracija u ljubavi, a Devicu čekaju lepe promene!

Ova karta simbolizuje pravdu, odnosno čini pravi balans između dobra i zla, pogrešnog i ispravnog. Povezana je sa moćnim zakonom karme , tako da budite oprezni. Sve što uradite u narednim danima, pozitivno ili negativno, vratiće vam se duplo u budućnosti.

Karta nas podstiče da živimpo dobro i budemo dobri prema drugima. Ovo je karta pozitivnosti i divno utiče na naše ponašanje i raspoloženje. Sada znamo koje stvari u životu stagniraju pozitivnu energiju, šta nas to sprečava da se razvijamo i šta ugrožava naše zdravlje. Spremni smo da se menjamo!

Vreme je da razmislite o svojim navikama i rutinama. otpustite stvari koje vašem mentalnom i fizičkom zdravlju ne donose dobrobit.

Imate šansu za pozitivne promene, odnosno , samo vi imate tu moć da u životu ostvarite harmoniju.

Horoskop otkriva šta nam donosi pojava Crnog Meseca: očekuje nas preokret u budućnosti i veliko blagostanjeHoroskop otkriva šta nam donosi pojava Crnog Meseca: očekuje nas preokret u budućnosti i veliko blagostanjeHoroskop za mladi Mesec u Devici! Nikada nismo bili bliži uspehu!

Tarot karta Desetka pehara donosi zadovoljstvo i radost. Ona simbolizuje završetak jednog ciklusa. Naporno ste radili, a sada je vreme da uživate i osetite slatke plodove svog truda.

Očekuju nas pojačana i iskrena pozitivna osećanja i sada znate koji put vas vodi ka apsolutnom zadovoljstvu. Maksimalno uživajte u svakoj sekundi ovog plodnog i predivnog perioda!

Mantra za ovu nedelju: Privlačim isceliteljsku energiju, harmoniju i dobra osećanja. Naporan rad i pozitivan stav donose mi zadovoljstvo i blaženstvo.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.