Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 3. februara 2020. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 27. januara do 3. februara - eo kako da iskoristite moćnu vatrenu energiju u narednim danima...

Nedeljna tarot prognoza do 27. januara 2020. godine - evo koje nam tarot karte diktiraju sudbinu do kraja ove sedmice, piše Lovesensa.

Tokom ove nedelje na naš put sudbine utiču dve tarot karte - Kraljica štapova i Vitez pehara.

Tarot karta Vitez pehara ukazuje da nije moguće videti sve oko sebe, jer se fokusiramo na trenutne potrebe. Propuštamo tu širu sliku, preokupirani prolaznim stvarima.

Kineski godišnji horoskop za 2020. godinu: evo koji znakovi će biti najsrećniji u godini Metalnog PacovaKineski godišnji horoskop za 2020. godinu: evo koji znakovi će biti najsrećniji u godini Metalnog PacovaKoji su srećni dani i brojevi u 2020. godini - saznajte šta nam sve u ljubavi i poslu donosi godina Metalnog Pacova...

Ova karta nas podstiče da razmišljamo o tome kako trošimo svoje vreme i koji su naši prioriteti. Ako previše emocionalne energije posvećujemo samo jednoj stvari, blokiramo mogućnost da osetimo pravu radost života.

Konstantna briga da li radimo nešto na pravi način i da li smo izabrali dobar put, takođe je veliko traćenje dragocenog života.

Pehar emocija, želja i čežnji koji nosite ispred sebe, ometa vas da vidite šta su život i priroda sve za vas pripremili. Sada je trenutak da se oslobodite opterećujućih misli i počnete apsolutno da živite.

Kraljica Štapova otkriva našu magičnu stranu. Ona je predivna iskra unutar nas, jer donosi energiju koja čini da se osećamo ispunjeno i moćno.

Kraljica je pravi lider, puna je samopuzdanja i motivacije. Ona zna kada treba da se povuče, a kada da zapali vatru želja.

Ova karta nas usmerava i podstiče da kanališemo na pravi način svoju energiju i osećanja. Uči nas kako da postanemo jači, otporniji na negativnost i spremni da se borimo za ono šta istinski želimo.

Horoskop otkriva ko je vaša SRODNA DUŠA: neverovatna privlačnost i najjača ljubav u ZodijakuHoroskop otkriva ko je vaša SRODNA DUŠA: neverovatna privlačnost i najjača ljubav u ZodijakuSaznajte ko je vaša srodna duša prema horoskopu!

Ritual za ovu nedelju: Zapalite mirišljave sveće u kući, pustite muziku koja čini da se osećate snažno poput ratnika i napišite na papir razloge zašto ste snažni i moćni.

Tarot karta Kraljica štapova insistira da probudite vatruenu energiju u sebi i daje nam bezbroj šansi i prilika. Otvorite se za ovu moćnu energiju koja vam stiže u narendim danima.

Mantra za ovu nedelju: Svesna sam stvari koje me blokiraju. Uspostavljam konekciju sa svojom vatrenom prirodom i energijom. Preduzmimam sve korake ka srećnom životu.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.