Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 29. jula 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 22. do 29. jula - uzimam sve što mi život pruža!

Nedeljna tarot prognoza do 29. jula 2019. godine - sudbinu kreiraju karta Kraljica diskova i Vitez štapova, piše Lovesensa.

Sa početkom vladavine Lava, u narednih 7 dana naš život oslikavaju dve moćne tarot karte koje nas podstiču da probudimo u sebi energiju i snagu ratnika i naučimo kako istinski uživati u životu.

Tarot karta Kraljica diskova predstavlja kraljicu koja zasluženo sedi na tronu. Ona je puna iskustva i mudrosti, ali je njeno srce uvek otvoreno. Kako bi došla do svog trona morala je u prošlosti da preživi i vodi mnoge bitke, ali sada je ponosna na ono što je postala. Takav osećaj i vi ove nedelje treba da imate, jer vi ste zaista KRALJICE!

Veliki horoskop za vladavinu Lava: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 23. avgusta 2019. godine)Veliki horoskop za vladavinu Lava: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 23. avgusta 2019. godine)Lava očekuju nerealne želje u ljubavi, a Vodoliju očekuje stresan period... Saznajte šta sezona Lava donosi vašem znaku…

U ovoj nedelji znaćete šta želite u svom životu, a šta odmah želite da otpustite. Napokon ćete naučiti da kažete NE ljudima, stvarima i situacijama koje su vas do sada opterećivale. Uspešno kreirate zdrave granice.

Ljubav prema sebi ispunjava vaše biće i sada imate šansu da krenete napred.

Kao i Kraljica diskova, i Vitez štapova je karta pokretačke energije koja nas podstiče da iskoračimo iz zone komfora i probudite svoju vatrenu (borbenu) stranu.

Princ štapova je zabavan, energičan, spretan. Uzima sve što mu život pruža i sve posmatra kao zabavu. Njegova glavna vrlina je spontanost.

Ova tarot karta je vrlo pozitivna jer donosi divno samopouzdanje i sposobnost da srušimo prepreke.

Princ štapova poklanja novu perspektivu i podstiče nas da se fokusiramo na snagu koja je skrivena u nama. Videćete sebe kao heroja, kao osobu koja se snažno bori za svoje snove.

Iskoristite mladalačku i moćnu energiju koju ova karta donosi. Kanališite je na polja na kojima trenutno osećate da ste slabi.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje velika sreća u vladavini Lava (do 23. avgusta 2019.)Horoskop - ova 3 znaka očekuje velika sreća u vladavini Lava (do 23. avgusta 2019.)Horoskop - evo kojim znakovima vladavina Lava donosi veliku radost!

Vreme je da se pokrenete i započnete nešto novo. Bez obzira da li je reč o novom poslovnom projektu, upoznavanju prijatelja ili volontiranju. Važno je da delujete i radite ono što vas ispunjava.

U sezoni Lava cipele za svakodnevnu trku sa životom zamenite cipelama za ples - VREME JE ZA ZABAVU!

Mantra za ovu nedelju: Ja sam žestoka, zabavna i puna vatrene energije. Uzimam sve što mi život pruža.

Izvor: Lovesensa

T.A.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.