Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 26. avgusta 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 19. do 26. avgusta - Izađite iz zone komfora i rizikujte za svoju sreću.

Nedeljna tarot prognoza do 26. avgusta 2019. godine - sudbinu kreiraju karta As pehara i tarot karta Trojka pehara, piše Lovesensa.

Svako od nas zaslužuje ljubav. Poruke ljubavi koje dobijamo od prijatelja, porodice ili partnera svakim danom ispunjavaju vas zadovoljstvom i srećom.

Bez obzira kako posmatrate sebe, postanite svesni da ste savršeni u očima Univerzuma i da zaslužujete sve dobro na ovom svetu.

Mesečni horoskop za septembar 2019. godine: period uzbudljivih ljubavnih priča i predivnih avanturaMesečni horoskop za septembar 2019. godine: period uzbudljivih ljubavnih priča i predivnih avanturaMesečni horoskop - saznajte šta vaš znak očekuje u septembru 2019. godine!

Nema potrebe da menjate sebe zarad ljubavi, jer upravo takvi kakvi jeste, zaslužujete apsolutnu ljubav. Ove nedelje tarot karte nas podstiču da odbacimo negativne stavove iz prošlosti i otvorimo dušu za ljubav.

Tarot karta As pehara označava početak. Započinjemo novi životni put ispunjen lepim i zdravim emocijama. Privlačimo zdravlje, sreću i prijateljstvo.

Ove nedelje preuzimate rizik i želite da iskusite nove životne avanture. Moguće da će vam pravo osveženje energije doneti nova ljubav. Maštajte, zaljubljujte se i ispunite dušu optimizmom.

Izađite iz zone komfora i rizikujte za svoju sreću.

Trojka pehara donosi energiju ljubavi i fokusira se na porodične i prijateljske odnose. Ova karta vas podstiče da više vremena provodite sa dobrim prijateljima, onima na koje uvek možete da se oslonite.

Horoskop za oluju strasti, manipulaciju i veliki rizik: evo šta nam donosi mračan Mars u Devici (do 4. oktobra 2019.)Horoskop za oluju strasti, manipulaciju i veliki rizik: evo šta nam donosi mračan Mars u Devici (do 4. oktobra 2019.)Mars u Devici - mnogi aspekti naše sudbine promeniće se do 4. oktobra 2019. godine!

Zajedno slavite ljubav i podršku, jer činite neraskidiv krug, jedinstvenu zajednicu koja je spremna da čini i živi kroz dobra dela.

U vazduhu se oseća romantika, ljubav i sreća. Sada imate šansu da stvorite predivne uspomene i pokažete dragim ljudima koliko ih zaista volite.

Mantra za ovu nedelju: Zaslužujem ljubav. Prihvatam ljubav. Slavim ljubav.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.