Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 25. novembra 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 18. do 25. novembra - očekuju nas drastične životne promene!

Nedeljna tarot prognoza do 25. novembra 2019. godine - evo koje nam tarot karte diktiraju sudbinu do kraja ove sedmice, piše Lovesensa.

U ponedeljak nas prati tarot karta Obešeni koja nas podstiče da prikupimo važne informacije za ostvarenje ličnih ciljeva. Još uvek niste blizu samoostvarenja, ali biće sve lakše i bolje ako se više potrudite.

Tarot karta Luda u utorak donosi nemogućnost kontrole ponašanja, emocija i misli. Sada vas ništa ne može sprečiti da izađete iz zone komfora i uradite nešto veliko i neočekivano. Pazite samo da ne preterate.

Počela je vladavina boginje Mokoš: evo kako da ispletete niti dobre sudbinePočela je vladavina boginje Mokoš: evo kako da ispletete niti dobre sudbineKroz svaku je ženu protkana boginja Mokoš kao aspekt Majke Zemlje. Što smo mi kao žene povezanije sa svojom iskonskom čarobnom…

U sredu vlada tarot karta Točak sudbine i svi ćemo biti na jednom brzom emotivnom rolerkosteru. Moguće su nagle promene raspoloženja i velike oscilacije na ljubavnom polju.

Tarot karta Svet u četvrtak donosi napredak na polju karijere i moguće da će vam se uvećati profit. Unutrašnje dete daje vam neverovatne ideje. Posao počinje da vas zabavlja i uživate u njemu. To vam donosi radost i obilje.

U petak tarot karta Pravda stavlja vas na raskršće između prošlosti i budućnosti. Ne možete da pobegnete od svoje prošlosti, ali možete da je prihvatite i otpustite negativna osećanja koja su za nju vezana. Pokušajte da živite, volite i sanjate SADA, ne osvrćućući se unazad.

Horoskop - očekuje nas najjači udar retrogradnog Merkura: evo kada posebno treba da budete oprezni ove nedelje (do 24. novembra 2019.)Horoskop - očekuje nas najjači udar retrogradnog Merkura: evo kada posebno treba da budete oprezni ove nedelje (do 24. novembra 2019.)Horoskop - retrogradni Merkur je najjači pred kraj svoje vladavine! Evo kada nas očekuju najveći izazovi u ovoj nedelji...

Tarot karta Sunce u subotu donosi deo slagalice koji vam je bio potreban da biste stvorili kompletnu sliku. Puni ste optimizma i svetle energije i napokon razumete šta treba preduzeti za bolje sutra.

Tarot karta Kočije u nedelju otkriva pravi put i vodi vas iz sfere haosa ka miru i radosti. Sada treba da otkrijete koje mesto za vas predstavlja utočište, dom i šta je to što vam vraća i obnavlja mir. Više se posvetite stanju svoje duše.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.