Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 23. decembra 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 16. do 23. decembra - ove sedmice ispunjavaju se iskrene želje vašeg srca!

Nedeljna tarot prognoza do 23. decembra 2019. godine - evo koje nam tarot karte diktiraju sudbinu do kraja ove sedmice, piše Lovesensa.

U ponedeljak vlada tarot karta Sunce. Ne pokušavajte da obećavate ono što ne možete da ispunite, bez obzira da li je reč o poslu ili ljubavi. Moguće da ćete danas naići na razne prepreke u ostvarenju planova. Ali, utisak ovog dana popraviće susret sa zanimljivom osobom koja vam može značiti u budućnosti.

Tarot karta Papa u utorak nagoveštava razvoj i pozitivnu promenu. Možda trenutno niste sigurni u krajnju destinaciju na vašem životnom putovanju, ali svakako se trudite i krećete u dobrom smeru.

Izabrana najmoćnija BOJA za 2020. godinu - veruje se da ima psihičke moći: ako je imate u kući, dogodiće vam se lepe promeneIzabrana najmoćnija BOJA za 2020. godinu - veruje se da ima psihičke moći: ako je imate u kući, dogodiće vam se lepe promeneStručnjaci ističu da je ovo najpopularnija boja u 2020. godini - evo šta će uneti u vaš dom!

Sreda je pod vladavinom tarot karte Zvezda koja je simbol svetle energije i inspiracije. Po pravilu, ova karta donosi dobru sreću i šanse za pobedu na raznim poljima. Moguće je da vas očekuje novčani dobitak.

Četvrtak je dan za uspomene i preispitivanje. Po čemu želite da vas pamte? Koja su vaša najveća dostignuća? Odgovorite na ova pitanja i shvatićete da vredite mnogo više nego što mislite.

Tarot karta Kula dominantna je ovog petka, pa je moguća takmičarska atmosfera na poslu ili preispitivanje odluka. Budite oprezni u komunikaciji sa nadređenim ili kolegama, jer postoji veliki rizik od verbalnog sukoba.

FENG ŠUI - ako ovo uradite, 2020. godina biće puna sreće i obilja: evo kako da sredite kuću za Novu godinuFENG ŠUI - ako ovo uradite, 2020. godina biće puna sreće i obilja: evo kako da sredite kuću za Novu godinuKako da pripremite dom za Novu godinu prema feng šui pravilima!

Subota je dan za rađanje ljubavi. Tarot prognoza predviđa da u sredu, ako to iskreno želite i ako primećujete znakove Univerzuma, lako moći da pronađete osobu koja je spremna da odgovori na želje vašeg srca. Osvrnite se oko sebe - srodna duša je možda već u vašoj blizini.

U narednom periodu bili ste previše opterećeni i dali ste sebe maksimalno na polju karijere, ali sada je vreme da odahnete i uklonite stres. U nedelju vlada tarot karta Strpljenje, zato vežbajte strpljenje, osnažite sebe, opustite se, a onda krenite u nove životne pobede.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.