Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 21. oktobra 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 15. do 21. oktobra - evo koji dani vam donose sreću, a koji neuspeh do 21. oktobra!

Nedeljna tarot prognoza do 21. oktobra 2019. godine - evo koje nam tarot karte diktiraju sudbinu do kraja ove sedmice, piše Lovesensa.

U ponedeljak bićete rastrzani između maštovitih oblaka i realnosti. Tarot karta Mesec je karta iluzije i snova. Koliko god to izgledalo lepo, u takvim situacijama nije lako doneti pravu odluuku. Bićete zbunjeni. Za krupne korake sačekajte bolje dane.

U utorak se već sve menja na bolje, a ovim danom vlada tarot karta Ljubavnici. Očekuju vas prijatna osećanja, a u svakloj dilemi pomoći će vam savet prijatelja. Ostavljate neodlučnost i bes iza sebe. Vreme je da živite ljubav!

U životu postoji 7 moćnih kosmičkih veza: saznajte kroz koje ste već prošli, a koje vas očekuju u budućnostiU životu postoji 7 moćnih kosmičkih veza: saznajte kroz koje ste već prošli, a koje vas očekuju u budućnostiEvo sa kojim osobama kreirate 7 različitih kosmičkih u svom životu! Kroz neke ste već prošli...

Tarot karta Zvezda u sredu donosi magičnu inspiraciju koja pomaže da ostvarite važne stvari na životnom putu. Ova karta je amajlija, donosi sreću na mnogim poljima. Ostvarićete važnu pobedu.

Četvrtak je dan za ljubav i bliskost. Tarot karta Papa donosi prijatnu porodičnui atmosferu i lepe odnose. Želećete što više vremena da provodite sa dragim ljudima i lako otkrivate svoja osećanja.

U petak vlada tarot karta Đavo. Ali, pored konflikta, ona donosi seksualnost i flert. Ovo nije dobar dan za važne ljubavne odluke, već za prepuštanje strastima. Danas imate šansu da osvojite i zavodite, a u partneru ćete probuditi onu dozu interesovanja koju je imao za vas na početku veze.

5 lakih koraka da privučete PRAVU LJUBAV u svoj život: aktivirajte moćan zakon privlačenja5 lakih koraka da privučete PRAVU LJUBAV u svoj život: aktivirajte moćan zakon privlačenjaZakon privlačenja - 5 jednostavnih koraka da privučete pravu ljubav u svoj život!

Tarot karta Kralj u subotu donosi borbu, lekciju i pobedu. Shvatićete da posle neuspeha nema odustajanja, već borba postaje bolja, jača i zanimljivija. Planiraćete mnoge ciljeve i bićete spremni da se apsolutno posvetite njihovom ostvarenju.

U nedelju tarot karta Strpljenje podseća nas da je vreme za obnavljanje energije. Ne razmišljajte o obavezama, dugovima, planovima, već se posvetite sebi i opuštanju. Pustite da svetla energija ispuni vašu dušu.

Izvor: Lovesensa

T.A.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.