Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 20. januara 2020. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 13. do 20. januara - Kada se pojavi mrak, ljubavlju i verom u sebe, povratite svetlo.

Nedeljna tarot prognoza do 20. januara 2020. godine - evo koje nam tarot karte diktiraju sudbinu do kraja ove sedmice, piše Lovesensa.

Ponedeljak - Ko će da te podrži ako sam sebe ne podržavaš? Sa ovim pitanjem treba započeti novu nedelju. Tarot karta Pustinjak nas podseća da se svetli i tamni periodi prepliću u našem životu i da je to normalan, prirodan ciklus sudbine. Ali, važno je da kada se pojavi mrak, ljubavlju i verom u sebe, povratite svetlo.

Utorak - tarot karta Sunce uspeće da zagreje vaše srce. Ako ste usamljeni, moguće je da ćete danas upoznati značajnu osobu koja će vas podsetiti kako se to istinski, mladalački voli. Prepustite se magiji ljubavi.

Sreda - ovo je dan sjajnih prilika. Univerzum vam daje zeleno svetlo za rizik na polju karijere. Nastavite sa ispunjavanjem ambicija i pratite signale. Moguće je da ste vrlo blizu pobede.

Astrologija osvajanja: šta raspiruje a šta održava ljubavni plamen vašeg horoskopskog znakaAstrologija osvajanja: šta raspiruje a šta održava ljubavni plamen vašeg horoskopskog znakaSaznajte horoskopski znak izabranika vašeg srca, a potom sledite ovaj putokaz kako da održavate ljubavni plamen…

Četvrtak - vaša pojačana intuitivna priroda pomaže da lako izađete na kraj sa mnogim izazovima. Slušaj unutrašnji glas i dopusti mu da te vodi do najlepšeg odredišta. Uvek posmatrajte život kroz nadu i optimizam.

Petak - tarot karta Ljubavnici donosi pomešana osećanja i tenziju. U nekim odnosima osećaće se netrpeljivost, ali pokušajte da ostanete smireni. U ovakvim okolnostima teško ćete uspeti da donesete racionalne odluke.

Subota - tarot karta Kula podstiče vas da danas budete prava heroina iz bajke. U nekim situacijama osećate se zatočeno i nemoćno, ali u vašoj hrabrosti skriveno je najbolje rešenje.

Nedelja - tarot karta Kralj označava vaše odnose u porodici. U svakom odnosu moraju postojati određena pravila i granice, kao i testovi poverenja. Danas će vas stariji član porodice uputiti na dobar izbor. Dopustite da se dobar savet pretvori u dobru odluku.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.