Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 19. avgusta 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 12. do 19. avgusta - U ovoj nedelji očekuje nas magija punog Meseca u Vodoliji! Dolazi uspešniji i lepši ciklus života...

Nedeljna tarot prognoza do 19. avgusta 2019. godine - sudbinu kreiraju karta Osmica diskova i tarot karta Đavo, piše Lovesensa.

Ove karte nas podstiču da radimo na sebi i konstantno se razvijamo. One žele da mislimo o stepenu zadovoljstva i slobode, naročito kada je u pitanju karijera.

Pitanja koja sebi treba da postavimo ove nedelje su:

1. Kako provodim vreme svakog dana i šta radim kako bih unapredila svoj život?

2. Da li sam dovoljno slobodna da se menjam i razvijam?

3. Da li se osećam sputano i nemoćno?

Horoskop vas upozorava na toksične ljude: evo ko su energetski vampiri koji ugrožavaju vašu srećuHoroskop vas upozorava na toksične ljude: evo ko su energetski vampiri koji ugrožavaju vašu srećuSaznajte koji ljudi ugrožavaju životnu harmoniju vašeg horoskopskog znaka!

U ovoj nedelji očekuje nas magija punog Meseca u Vodoliji, odnosno trenutak kada moramo neke stvari ostaviti iza sebe i usredsrediti se na kreiranje slobodnijeg i uspešnijeg ciklusa života.

Tarot karta Osmica diskova podstiče nas da razmišljamo o naporima i ulaganjima u svoj život. Razmišljajte šta radite kako biste plaćali račune, kao i o tome šta ste spremni da preduzmete kako biste vi i svet oko vas postao puno bolji.

Vreme je da se postepeno menjate. Ne treba da menjate svoju ličnost, već način na koji posmatrate stvari oko sebe. Postanite optimističniji!

Da li ste zadovoljni poslom koji trenutno radite? Da li mislite da zaslužujete više?

Sada je period u kojem se morate zauzeti za sebe i napraviti ravnotežu između svojih ambicija i trenutne profesionalne situacije. Ne dozvolite da vaše sposobnosti budu ugušene, želje zanemarene, a rad nenagrađen.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.