Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 17. septembra 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 10. avgusta do 17. septembra -

Nedeljna tarot prognoza do 17. septembra 2019. godine - sudbinu kreiraju karta Petica pehara i tarot karta Dvojka štapova, piše Lovesensa.

Petica pehara je karta razočaranja. To može biti razočaranje sobom, drugima ili svetom oko sebe. Moguće je da se neke stvari neće razvijati onako kako smo mi to zamislili. Možda se osećamo opterećeni zbog raznih okolnosti.

Ova karta vas podstiče da preispitate svoja osećanja. Ukazuje na to da je u redu da se ponekad razočarate, možda je to znak za neophodnu promenu. Ne potiskujte negativne emocije, prihvatite ih i pronađite najbolji način da ih otpustite.

Erotski i ljubavni horoskop: saznajte koji afrodizijak ogovara vašem horoskopskom znakuErotski i ljubavni horoskop: saznajte koji afrodizijak ogovara vašem horoskopskom znakuHoroskop otkriva koji je savršen afrodizijak za vaš znak Zodijaka!

Razmislite da li ste u vašem stavu skriva problem. Da li ste perfekcionista? Da li imate previsoka očekivanja?

Život je nepredvidivo putovanje i razočaranja su često njegova pristaništa. Ne možete u potpunosti kontrolisati sudbinu. Ponekad nas život iznenadi, ali je bitno da ta iznenađenja, i pozitivna i negativna, prihvatite i naučite kako sa njima da se nosite.

Razgovarajte sa dragim ljudima, slobodno otvorite srce i pokažite svoja osećanja. Samo tako ćete uspeti da ih otpustite i osećaćete se oslobođeno.

Dvojka štapova postavlja sledeća pitanja:

Koji su vaši ciljevi?

Koje mesto vas čini energičnim?

U kojim situacijama se osećate kao kralj, kao boginja, kao lider?

Mesečni ljubavni horoskop za septembar 2019. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaMesečni ljubavni horoskop za septembar 2019. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaVeliki mesečni horoskop za ljubav! Saznajte šta vaš znak Zodijaka očekuje u sepštembru 2019. godine...

Ova karta želi da vam ukaže na stvari i mesta koja vam daju snagu i moć. Važno je da radite stvari koje vam jačaju samopouzdanje i čine da se osećate snažno.

Možda se osećate moćno kada kuvate omiljeno jelo, vežbate, slušate muziku ili provodite vreme sa prijateljima. Razmišljajte o stvarima koje vam daju snagu i iskoristite njihovu moć.

Odbacite sve ono što umanjuje vaše samopouzdanje i sputava vas da ostvarite snove. Mislite na sebe i svoje želje. Učite iz svojih iskustava!

Mantra za ovu nedelju: Otpuštam perfekcionizam i prihvatam nepredviđene okolnosti koje mi život donosi. Otvaram dušu za moć, snagu i pozitivnu energiju.

Izvor: Lovesensa

T.A.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.