Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 17. februara 2020. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 10. do 17. februara - obradovaće vas vredne šanse za ljubav!

Nedeljna tarot prognoza do 17. februara 2020. godine - evo koje nam tarot karte diktiraju sudbinu do kraja ove sedmice, piše Lovesensa.

U ponedeljak vlada tarot karta Kralj koja je simbol materijalnog sveta. Počinjete da shvatatae koje korake treba preduzeti kako biste ostvarili uspeh na polju karijere. Od nekoga na poslu značajno zavisi vaš napredak. Pazite kakve odnose uspostavljate.

Tarot karta Đavo zavladaće u utorak kada nas očekuje pad energije i nedostatak motivacije. Imaćete strah od neizvesne budućnosti i zato nećete moći da vidite racionalnu širu sliku stvari. Odložite važne odluke za drugi dan.

Karta Kraljica u sredu donosi inspiraciju i podstiče vas da završite projekte započete u prošlosti. Moguće je da će se u vašem srcu stvoriti mesto za novu simpatiju.

Četvrtak je turbulentan dan jer tarot karta Strpljenje ovoga puta izaziva toksična osećanja kod vas ili kod osobe koja je vama vrlo važna. Ovo je dan kada učite važnu lekciju, jer ćete na kraju dana pronaći način da uspostavite harmoniju u ljubavni ili prijateljski odnos.

HOROSKOP ZA PROLEĆE 2020. GODINE - OVAN, BIK, BLIZANCIHOROSKOP ZA PROLEĆE 2020. GODINE - OVAN, BIK, BLIZANCIAastro prognoza za Ovna, Bika i Blizance za proleće 2020. godine!

U petak ćete imati neverovatnu konekciju sa osobom koja je imala veliku ulogu u vašoj prošlosti. Tarot karta Visoka sveštenica navešće vas da oživite uspomene i moguće je da se neka osećanja ubrzo vrate.

Tarot karta Smrt donosi u subotu prekid sa nekom lošom navikom, negativnom osobom ili pogrešnom aktivnošću. Ovo je vredna šansa da napravite dobar životni preokret.

Nedelja je savršen dan za slobodna srca, jer je vatrena ljubav na vidiku. napokon će jedna zanimljiva osoba sa kojom delite slična interesovanja zainteresovati vaše srce. Budite spremnio da novoj ljubavi kažete DA.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.