Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 16. decembra 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 9. do 16. decembra - jedan susret ove sedmice može promeniti celu sudbinu!

Nedeljna tarot prognoza do 16. decembra 2019. godine - evo koje nam tarot karte diktiraju sudbinu do kraja ove sedmice, piše Lovesensa.

U ponedeljak tarot karta Zvezda donosi zrak nade i otkrivanje sjajnih šansi. Za vas se danas otvaraju vrata novih mogućnosti i u vama se aktiviraju jedinstveni talenti. Ponedeljak je dan kada pratite svoje srce, a ova tarot karta predstavlja zaštitu, dobru sreću i ostvarenje želja.

Horoskop od 9. do 29. decembra 2019. godine: šta nam donosi Merkur u Strelcu - ovih 5 znakova očekuje najveća radostHoroskop od 9. do 29. decembra 2019. godine: šta nam donosi Merkur u Strelcu - ovih 5 znakova očekuje najveća radostHoroskop - evo kojim znakovima misteriozni Mekur u znaku Strelca donosi veliku radost!

Moguće da ćete dobiti neočekivan poziv u utorak ili ćete sresti staru ljubav ili prijatelja iz prošlosti. Tarot karta Ljubavnici čini da se na ovaj dan sve dešava spontano, pa vas očekuju brojna iznenađenja. Naročito na romantičnom planu.

U sredu ćete razmišljati o sebi i jasno ćete znati koliko stvari ste trenutno ostvarili u svom životu i gde se vaš put sada nastavlja. Moguće da vas očekuju i neke negativne misli o životnim prekretnicama poput otkaza na poslu ili razvoda. Dobro razmislite da li ste spremni i sigurni u tako krupne odluke.

Tarot karta Kralj u četvrtak donosi veću odgovornost, ali i povećane šanse za uspeh. Dobro radite u timu i spremni ste da se žrtvujete zbog ostvarenja ambicija. Iako je ponekad teško boriti se, vi danas svakako imate snage za to.

ČAROBAN RITUAL ZA KRAJ GODINE: zapalite sveću, uzmite papir i olovku i započnite magičan ritualČAROBAN RITUAL ZA KRAJ GODINE: zapalite sveću, uzmite papir i olovku i započnite magičan ritualOsamite se i izdvojite 30 minuta za ritual koji je neophodan za svečano ispraćanje ove godine!

U petak tarot karta Đavo donosi rizičan period u polje ljubavi. Povećavaju se opasne strasti, a mogući su i konflikti sa partnerom. Pokušajte da obuzdate ego i vatreni temperament kako bi se situacija stišala i vratila u balans.

Tarot karta Kraljica donosi susret sa važnom osobom ženskog pola. Moguće da će vam doneti značajne informacije ili kontakte koji će vam značiti na polju karijere.

Nedelja je dan za odmor i tarot karta Strpljenje savetuje da ovaj dan posvetite sebi, opustite se i pronađete mir. Kada se ispunite dobrom energijom, lako ćete preći sve granice i ostvariti željeno.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.