Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 13. oktobra 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 7. do 13. oktobra -

Nedeljna tarot prognoza do 13. oktobra 2019. godine - evo koje nam tarot karte diktiraju sudbinu do kraja ove sedmice, piše Lovesensa.

Ko će da vas podrži ako vi ne možete sami da podržite sebe? Ovo pitanje treba sebi da postavite u ponedeljak koji je u znaku tarot karte Pustinjak. Ova karta označava da je period tame iza nas i da će se svetlo uskoro useliti u vaš život, ali morate verovati u sebe. I kada padnete, ustanite i nastavite napred. Podržite sebe i onda će život podržati vas.

Numerološka prognoza za oktobar 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojNumerološka prognoza za oktobar 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojMesečna numerologija - izračunajte svoj broj i saznajte kakva vas sudbina očekuje do kraja oktobra 2019. godine!

Utorak je u znaku ljubavi. Tarot karta Sudija donosi pravi balans u ljubavni život. Ponovo ćete se smejati sa partnerom, bićete zabavni i zavodljivi. Tek sada vidite koiko su neke prepreke smešne u odnosu na to koliko vam partner znači.

U sredu obratite pažnju na svoju svest. Moguće da ćete se naći pred velikom odlukom. Pokušajte da razmišljate hladnog uma.

Četvrtak donosi pojačanu intuiciju što će se pozitivno odraziti na polje karijere. Očekuju vas nove i zanimljive poslovne opcije. Slušajte unutrašnji glas i nadajte se pozitivnom ishodu. Optimizam je vaš vetar u leđa.

USKORO SE NA NEBU POJAVLJUJE PUN MESEC U OVNU: sudbina nam donosi velike životne promeneUSKORO SE NA NEBU POJAVLJUJE PUN MESEC U OVNU: sudbina nam donosi velike životne promeneHoroskop - da li ste spremni za čudesnu energiju punog Meseca u Ovnu? Evo šta nam donosi...

Petak donosi pojačana osećanja, a partner će vas iznenaditi jednim pitanjem. Nalazite se pred teškom odlukom, ali nemojte donositi ishitrene zaključke. Ovo je samo privremena bura. Pustite da vreme reguliše stvari umesto vas.

Tarot karta Zvezda može mnogima da promeni sudbinu ove subote. Očekuje vas period tenzije i neizvesnosti. Ne shvatajte sve tako dramatično. Vi ste izvor snage i dobre energije, a to je prvi i najvažniji korak ka rešenju.

U nedelju vlada tarot karta Papa, a to znači da će se strasti napokon smiriti. Ova karta simboliše most između neba i zemlje, nalazi zlatnu sredinu i donosi harmoniju u život. Mnogi će imati kristalno jasne planove za budućnost, a naročito je povoljan period za one koji planiraju venčanje.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.