Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 13. jula 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 8. do 13. jula - brišemo negativnih stvari, dobrodošle lepe životne promene!

Nedeljna tarot prognoza do 13. jula 2019. godine - sudbinu kreiraju karta Papa i tarot karta Smrt, piše Lovesensa.

Sa pet različitih retrogradnih planeta, uključujući i retrogradni Merkur, kao i početkom sezone pomračenje, očekuje nas period rađanja i završetka jednog životnog ciklusa.

Tarot karta Papa predstavlja naš vodič ka duhovnom usavršavanju. Ona nam daje poruke o tome kako duhovno rasti i zaviriti dublje u svoju dušu.

Mesečna TAROT prognoza za jul 2019. godine: predviđanje sudbine za ljubav, posao i zdravljeMesečna TAROT prognoza za jul 2019. godine: predviđanje sudbine za ljubav, posao i zdravljeMesečna tarot karta za jul 2019. godine - u ljubavi se ruše sve granice...

Svoj duhovni put ste skoro priveli kraju i sada možete očekivati da će se u vašem životu pojaviti osoba od koje ćete dodatno naučiti o stanju svog srca i duše.

Važno je verovati svojoj intuiciji u svakom trenutku. Kada god naiđete na teškoće, očekujte da će vam intucija šapnuti mali trik koji vodi do rešenja. Otvorite um za razne mogućnosti i iskoristite mudrost kako biste ostvarili taj viši životni cilj.

Životni učitelji koji će vam preneti važne duhovne lekcije mogu biti osobe koje vas izazivaju ili tretiraju na pogrešan način. Ne zaboravite da ljudi sa kojima najviše vremena provodimo najbolje ukazuju na stvari koje treba da menjamo kod sebi.

Nešto što vam smeta kod druge osobe često je odraz nečega što ne volite u sebi. Zato dozvolite i onima koji vam ne prijaju i onima koje volite da vas posavetuju. Od svakoga možete naučiti važu lekcju koja će vam pokazati pravi put.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.