Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 12. novembra 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 4. do 12. novembra - očekuju nas drastične životne promene!

Nedeljna tarot prognoza do 12. novembra 2019. godine - evo koje nam tarot karte diktiraju sudbinu do kraja ove sedmice, piše Lovesensa.

U utorak vlada tarot karta Pustinjak i donosi nam svetlu energiju u mnogim životnim situacijama. Biće vam pojačana intuicija i bićete mudri. Znaćete kako tačno da donesete pravu odluku i izađete iz vrtloga loše karme.

Sreda je rezervisan dan za želje srca. Očekuje vas divno ljubavno iznenađenje ili poziv koji će izmamiti osmeh. Tarot karta Sunce donosi erotsku energiju, poverenje i stabilizaciju ljubavne veze.

Mesečna TAROT prognoza za novembar 2019. godine: predviđanje sudbine za ljubav, posao i zdravljeMesečna TAROT prognoza za novembar 2019. godine: predviđanje sudbine za ljubav, posao i zdravljeMesečno tumačenje tarot karti za novembar 2019. godine - sudbina će nam doneti dobre vesti!

U četvrtak vlada tarot karta Pravda. Moguće je da vas na poslu očekuje sukob sa autoritetima i javljaju se razne dileme. Ipak, bićete spremni da uložite svu snagu i energiju kako biste poboljšali situaciju.

U petak započinjete nov i inovativan životni put. Tarot karta Mesec donosi vam brojna rešenja za mnoge životne situacije. U ovom periodu videće se sav vaš trud i želja za uspehom. Uskoro vas očekuju vredna nagrada.

Tarot karta Ljubavnici u subotu donosi veliku zabavu, druženje i nove susrete. Ovo je savršen dan da izeđete sa prijateljima, opustite se i pružite šansu novoj ljubavi. Očekuje vas flert i istraživanje romantičnih granica.

Kako da znate da vas INTUICIJA upozorava na nešto važno: obratite pažnju na ovih 7 pravilaKako da znate da vas INTUICIJA upozorava na nešto važno: obratite pažnju na ovih 7 pravilaEvo kako da znamo da nas intucija upozorava na nešto - 7 pravila koja pomažuu da razvijete šesto čulo!

U nedelju tarot karta Kula donosi organizaciju, red i ispravlja greške. Shvatićete da greške koje ste napravili i nisu tako traumatične i uspešno ćete preuzeti inicijativu da rešite mnoge propuste.

Tarot karta Svet u ponedeljak donosi drastične životne promene. Njena poruka je - Dok jedno nestaje, drugo se rađa! To znači da ćete završiti sa jednim delom prošlosti i uradićete nešto potpuno novo u svom životu. Ova promena može da se odnosi na ljubav, karijeru ili mesto stanovanja.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.