Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 10. februara 2020. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 3. do 10. februara - da li ste spremni za pojačanu energiju punog Meseca u znaku Lava...

Nedeljna tarot prognoza do 10. februara 2020. godine - evo koje nam tarot karte diktiraju sudbinu do kraja ove sedmice, piše Lovesensa.

Nedelju pred nama označiće magija punog Meseca koja će se dogoditi u noći između 8. i 9. februara. Donosi nam veliku snagu i hrabrost da se suočima sa prošlosti i pronađemo moć koji će unaprediti naš život.

U prvom delu nedelje vladaće tarot karta Princ diskova. Osetićemo svu težnu nesreća koje su nas zadesile u prošlosti. One su ostale urezane kao dubok ožiljak na našoj duši i sada je vreme da iz njih učimo.

Horoskop otkriva ko je vaša SRODNA DUŠA: neverovatna privlačnost i najjača ljubav u Zodijaku

Neke stvari su zaista bile bolne u životu svakog od nas i sigurno ne želimo da se ponove. Ali svaka od njih bila je lekcija za sebe, podsticaj za naše jačanje i spremnost da se borimo sa novim izazovima.

Osvestite te rane i otkrijte šta sve skrivaju u sebi - koje poruke, reči utehe, saznajnja i upozorenja.

Ova karta takođe razvija empatiju i spečava karmu da vas saplete na istom mestu kao u prethodnim godinama. Sada znate koje greške zaista morate izbeći.

U drugoj nedelji zavladaće tarot karta Kralj. Na njoj dominiraju narandžasta i crvena, boje moći. Ova karta je idelna za rođene u horoskopskom znaku Lava.

Uči nas liderskim sposobnostima i pomaže da postanemo glavni, ali ne drugima, već da se ostvarimo u ulozi sopstvenog lidera.

Sada je pravi trenutak da u sebi pronađete skrivene unutrašnje roditelje. Počnite da volite sebe, da negujete svoju dušu, kritikujete, usmeravate. Baš kako se dobar roditelj odnosi prema svom detetu, tako treba da se i vi odnosite prema sebi samima.

MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020. GODINE: Bika očekuje romantična kriza zbog prošlosti, a Škorpiji nova ljubav menja životMESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020. GODINE: Bika očekuje romantična kriza zbog prošlosti, a Škorpiji nova ljubav menja životMeselni ljubavni horoskop - saznajte šta vaš horoskopski znak očekuje na romantičnom polju...

Roditelj i kada kritikuje svoje dete, on ta voli najviše na svetu. Baš tako treba da se ophodite i prema sebi, čak i kada napravite krupne greške. Probudite poverenje u sebi i nadu da možete da uradite još mnogo sjajnih stvari u životu.

Tarot karta Kralj pojačaće energiju punog Meseca u znaku Lava i doneti sjajne prilike za usavršavanje.

Mantra za ovu nedelju: Volim sebe još više baš zbog izazova koje sam podnela u prošlosti. Volim sebe i verujem svom srcu u svakom trenutku.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.