Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 1. oktobra 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 24. septembra do 1. oktobra - saznajte šta vas očekuje u svakom danu do kraja nedelje!

Nedeljna tarot prognoza do 1. oktobra 2019. godine - evo koje nam tarot karte diktiraju sudbinu do kraja ove sedmice, piše Lovesensa.

U ponedeljak prevlast uzima tarot karta Kralj i ona se odnosi na materijalan svet. Očekuju vas velike promene na polju karijere i napokon će zasluge otići u prave ruke. Vreme je za ispunjenje profesionalnih želja, a sada će se tačno znati ko je zaista zaslužan za uspeh. Moguće je poboljšanje finansijske situacije.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2019. GODINE: Škorpiju očekuju avanture i veliki rizik, a Lava predivna ljubavVELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2019. GODINE: Škorpiju očekuju avanture i veliki rizik, a Lava predivna ljubavMesečni horoskop za oktobar 2019. godine - astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje!

Utorak je u znaku tarot karte Đavo. To znači da ćete u toku ovog dana teško moći da vidite potpunu sliku važnih životnih stvari. Očekuju vas teškoće, strahovi i nezadovoljstvo. Ali, kada pregutarate emotivne turbulencije, shvatićete koliko ste zapravo jaki.

U sredu našu sudbinu otkriva tarot karta Kraljica. Ona ima nežnu duši i vodi nas na pravi put. Moguće da ćete završiti neki stari projekat ili ćete iznenaditi dragu osobu. Savršen dan za popravljanje odnosa.

Tarot karta za četvrtak je Strpljenje. Očekuje nas dobar dan za čišćenje emocije i oslobađanje duše od toksičnih osećanja. Danas učite koliko je važna harmonija i moguće da ćete uspeti da je uspostavite u donosu sa nekim dragim ljudima.

U petak se možete sresti sa osobom iz prošlosti sa kojom ste nekad imali jako dobru konekciju. Moguće da će vaše misli okupiati stara ljubav. Tarot karta Visoka sveštenica podstiče da se odreknete loših uspomena i ponovo izgradite most ljubavi i poverenja.

6 najboljih kombinacija za ljubav u Zodijaku: ovi horoskopski znakovi se savršeno dopunjuju6 najboljih kombinacija za ljubav u Zodijaku: ovi horoskopski znakovi se savršeno dopunjujuNjihova veza je nerakidiva - ovih 6 parova u Zodijaku zauvek ostaju zajedno!

Tarot karta Smrt sluti na nešto strašno i negativno, ali u subotu ona donosi lepu promenu u ljubavnom životu. Postoji šansa da sretnete osobu koja će u vama probuditi strast i podstaći vas da srušite hladne zidove koje ste odavno podigli oko svog srca. Prepustite se talasu osećanja, ali nemojte previše rizikovati.

U nedelju ćete biti spontani, puni samopouzdanja i pomalo zaneseni magijom ljubavi. Ovaj dan donosi neizmerno uživanje i prijatne emocije. Iskoristite tu čarobnu energiju na pravi način.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.