Nedeljna anđeoska prognoza: poruke i upozorenja do 30. jula 2019. godine

Otvaranje anđeoskih karata - evo kakva nam je sudbina do 30. jula 2019. godine!

Nedeljna anđeoska prognoza od 23. do 30. jula 2019. godine, piše Lovesensa!

Anđeoska karta za početak nedelje - Talasi napredovanja - na ovoj karti naslikana je sirena koja sedi na kamenu dok je zapljuskuju talasi mora. Ona se ogleda u školjci i puna je samopouzdanja, ima neverovatnu energiju i predivno zrači. Ovo je karta divnog početka i lepih mogućnosti. Svemir vam daruje nove smernice za napredovanje i transformaciju. Sada je vaše vreme! Očekuju vas divne šanse za uspeh i napredovanje, naročito ako započnete neki kreativni projekat. Na svakom životnom polju imate optimističnu viziju budućnosti, ali u karijeri svakako vas očekuje dobra prekretnica.

Saznajte koji je vaš karmički zadatak: evo kako se osloboditi tereta iz prošlog životaSaznajte koji je vaš karmički zadatak: evo kako se osloboditi tereta iz prošlog životaKada se iskombinuje natalni i karmički horoskop, jasno se pronalazi putokaz šta to u ovom životu (natalnom horoskopu) dolazi iz…

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Prijatljstvo - Život nije trka bez granica, nego zabavna avantura u kojoj maksimalno treba uživati. Mnogi od nas to često zaborave i upadnu u apatično stanje, ispunjeni monotonijom, nezadovoljni sobom. Vreme je da se opustite i izolujete od svakodnevnih obaveza na par dana. Kada otvorite srce za igru i zabavu, sve će ići lakše. Posbebnu radost u ovom periodu donose vam prijatelji. Druženje, zabava, osmeh - to je ono što vam je potrebno kako biste se vratili svojoj pravoj prirodi i zadovoljili svoju dušu.

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Osnaživanje - na ovoj karti je naslikana sirena okružena aurom, odnosno zlatnom svetlošću. Prikazana je kako izranja iz dubine mora u svom punom sjaju. Ova karta nas podseća koliko snage imamo u sebi, koliko smo jaki da se izborimo sa svakim životnim izazovom, koliko smo naučili u prošlosti i kako je naša unutrašnja moć jača od svake prepreke. Iskoristite ovu moćnu energiju za stvari koje će preokrenuti život na bolje, na sve ono što će poboljšati svakodnevicu vama i vašim dragim ljudima. Imate snagu da srušite planine, ali samo ako dovoljno verujete.

Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 29. jula 2019. godineNedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 29. jula 2019. godineTarot tumačenje za nedelju od 22. do 29. jula - uzimam sve što mi život pruža!

Izvor: Lovesensa

T.A.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.