Nedeljna anđeoska prognoza: poruke i upozorenja do 23. jula 2019. godine

Otvaranje anđeoskih karata - evo kakva nam je sudbina do 23. jula 2019. godine!

Nedeljna anđeoska prognoza od 16. do 23. jula 2019. godine, piše Lovesensa!

Anđeoska karta za početak nedelje - Kristal - savetuje vas da verujete i nadate se. Ponekad se na životnom putu pojave izazovi koji nas slome i uniše lepotu nadanja. Međutim, ova karta ukazuje da nikako ne treba odustiati i izgubiti veru. Na horizontima se naziru prelepe mogućnosti za vas. Samo budite jači, strpljivi i više dosledni svojim uverenjima i snovima. To ćete uspeti samo ako se povežete sa svojim srcem. Ove nedelje idite na tiho i mirno mesto i razmislite šta vaše srce želi, šta je podnelo i koliko je hrabro i moćno. Ne brinite, uskoro vas očekuju pozitivne promene.

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Raye - ukazuje na povezivanje tela i duše. Vreme je da uspostavite savršen balans tela, duše i uma, a najbolji izbor za to je joga. Kombinacija fizičke aktivnosti i meditacije dovodi do potpunog upoznavanja skrivenih delova duše. Na ovaj način oslobađate se nevolja koje zadaje ego i uspećete lakše da se suočite sa problemima i pronađete rešenja. Joga se naročito preporučuje osobama koje imaju previše obaveza.

Anđeoska karta za kraj nedelje - Oslobodi se - ukazuje na potrebu da pobegnemo od rutine. Lepo je imati svakodnevne rituale i dobar plan, ali nekad je neophodno da se otrgnemo od monotone svakodnevice, oslobodimo se i prigrilimo nove avanture. Na ovaj način pripremamo se za duhovni rast i novu fazu života. Karta vas podseća da je vreme da se oslobodite strahova, isprobate nove stvari, upoznate nove ljude. Možda je ovo savršen trenutak da promenite posao ili profesiju. Ako niste spremni za tako krupne promene, onda častite sebe jednom masažom ili izlaskom u toku radne nedelje. Prekinite lanac rutine i očekuje vas nova energija.

Kako nam anđeli čuvari pomažu dok spavamo: evo šta treba da uradite pre nego što zaspiteKako nam anđeli čuvari pomažu dok spavamo: evo šta treba da uradite pre nego što zaspiteNjihova moć i blagodat su neizmerni, a evo kako nas štite i šta nam daruju anđeli čuvari tokom sna!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.