Nedeljna anđeoska prognoza: poruke i upozorenja do 16. jula 2019. godine

Otvaranje anđeoskih karata - evo kakva nam je sudbina do 16. jula 2019. godine!

Nedeljna anđeoska prognoza od 9. do 16. jula 2019. godine, piše Lovesensa!

Anđeoska karta za početak nedelje - Akasha - ukazuje na empatiju i životnu svrhu. Duhovno ste uzdignuti i u vama vlada mir. Zato je sada vreme da se posvetite ljudima oko sebe. Ukažite dragim osobama na njihove potencijale i skrivene talente. Podstaknite ih da iskoriste tu mističnu moć koju kriju duboko u sebi. Pokažite kako da se povežu sa svojim bićem i urade nešto dobro za sebe. Ova karta podseća na stvaranje kruga dobrih dela. Sve što dobro učinite, karma će vam dobrim vratiti. Ako ste pronašli svoj put, pomozite i dragima da se ukrcaju na brod sreće. Vaši saveti mogu da zaleče nečiju dušu.

Mesečna anđeoska prognoza za jul 2019. godine: uskoro vas očekuju sjajne životne prilike - evo kako da ih iskoristiteMesečna anđeoska prognoza za jul 2019. godine: uskoro vas očekuju sjajne životne prilike - evo kako da ih iskoristiteMesečna anđeoska prognoza - u ovom mesecu dominiraju tri anđeoske karte - Snaga, Kralj vode i As vazduha, piše Lovesensa.

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Graditelj - ukazuje na korišćenje moćne kreativne energije. Vaša duša je prepuna ideja, saznanja i mašte, a sada je vreme da svu tu energiju usmerite na stvaranje nečeg opipljivog i ličnog. Napravite samostalno nešto što vas usrećuje. Upišite se na neki kreativan kurs i stvarajte. Bez obzira da li je to izrada web sajta, slikanje, vajanje, pravljenje dekoracije za dom ili priprema poslastica za porodicu. Vaša duše želi da stvarate. Aktivirajte se i već danas počnite. Svakim svojim remek-delom privlačite radost.

Kako da čitate energiju drugih ljudi: odmah kod osobe prepoznajte lošu ili dobru energijuKako da čitate energiju drugih ljudi: odmah kod osobe prepoznajte lošu ili dobru energijuPostoji mogućnost da naučite da čitate energije drugih ljudi, bilo da ih dobro poznajete ili su stranci. Evo kako...

Anđeoska karta za kraj nedelje - Pravda - ova karta vas podstiče da ispravite nepravdu i učinite nešto dobro i humano. Najčešće pogađa osobe koje se bave advokaturom, pravom ili socijalnim radom. Sve dok žmurimo pred nepravdom, ona će se više širiti. Pomozite nekome iz komšilika, nahranite psa lutalicu ili ispravite grešku iz prošlosti. Poruka ove karte je da ukoliko se trudimo da zaštitimo druge, sila Univerzuma večno će štititi nas.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.