Nedeljna anđeoska prognoza: poruka i upozorenja anđela do 9. januara 2019. godine

Nedeljna anđeoska prognoza od 2. januara do 9. januara 2019. godine - kako da iskoristite energiju anđela za ostavrenje najvećih želja...

Anđeoska karta za početak nedelje - Umetnik - ova karta ukazuje na to da će vam kreativna energija pomoći da napredujete u karijeri ili pronađete pravu svrhu. Svako u nama krije malog umetnika koji stvara lepotu života, a sada vam Univerzum daje šansu i podstiče vas da pokrenete svoju stvaralačku energiju i iskoristite svoje skrivene talente. Anđeli nas podsećaju da treba da pronađete neki hobi, nešto stvarate svojim rukama i divite se delima koje oni mogu da kreiraju. Možda iz toga izađete finansijski stabilniji, ali u svakom slučaju doneće vam radost i lepotu življenja.

Šta očekuje Bikove, Jarčeve i Device u 2019. godiniŠta očekuje Bikove, Jarčeve i Device u 2019. godiniNaredna godina donosi mnogo izazova ali i prilika za rast, istraživanje i uživanje. Saznajte šta ova godina donosi vašem znaku.

Anđeoska poruka za sredinu nedelje - Anđeli vam pomažu -  na ovoj karti je naslikana sirena koja usmerava delfina da pronađe pravi put. Tako vam anđeli daju spiritualnu energiju da ostvarite sve što vizualizujete i pronađete izlaz iz mraćnog tunela briga i prepreka. Okružuje vas svetla, pozitivna energija koja vam daje snagu da ostvarite svoje ambicije i iskoristite potencijale. Iako još uvek ne vidite rezultate svog rada i čini vam se da je pozitivna transformacija daleko, važno je da verujete, jer će vam energija i pomoć anđela pokazati da su čuda moguća. 

Ovan se oslobađa briga, a Lavu se ostvaruju snovi: šta vašem znaku predviđa godišnji horoskop za 2019. godinuOvan se oslobađa briga, a Lavu se ostvaruju snovi: šta vašem znaku predviđa godišnji horoskop za 2019. godinuGodišnji horoskop - saznajte šta vaš znak očekuje u 2019. godini!

Anđeoska poruka za kraj nedelje - Snaga tela - anđeli vas upozoravaju da obratite više pažnje na svoje zdravlje. Previše tereta nosite na svojim leđima, važno je da se opustite, otpustite pritisak i pronađete put isceljnja. Iako je duša čista i optimistična, teret koji nosi telo postaje da ugrožava vašu energiju. Važno je da slušate šta vam organizam poručuje i da se posvetite njegovom isceljenju. Svako od nas u sebi ima moćnu isceliteljsku energiju, ali ne možete je iskoristiti ako ne ojačate telo. Opustite se, idite na masažu, vežbajte redovno i promenite režim ishrane. Vaše telo će vam biti zahvalno i doneće mnoge blagodeti.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.