Nedeljna anđeoska prognoza: poruka i upozorenja anđela do 5. februara 2019. godine

Nedeljna prognoza anđeoskih karata od 29. januara do 5. februara 2019. godine - vreme je za ispitivanje životne misije!

Anđeoska karta za početak nedelje - Serefina - ova karta nas podseća da je Univerzum prepun neverovatnih mogućnosti. Ukazuje na to da će se nama i našoj porodici napokon dogoditi lepe promene. Na karti je naslikana beba, ali to ne mora da sluti na trudnoću, već na milion srećnih promena i šansi koje nam Univerzum šalje. iznenadićete se kada shvatite kako život može lako da se promeni na bolje. Ovo je karta blagoslova i sreće, pa vas podseća da za vas ne postoje granice. Imate moć u sebi koja vas pokreće da ostvarite svaki san, akrtivirajte je. Zelena i ružičasta boja na karti ukazuju na srčanu čakru. Otvorite srce, možda vam neće doći promena koju silno očekujete, ali možda se u vašem životu preokrene nešto još bolje. Budite otvoreni za svaku mogućnost.

Koji anđeli štite Blizance, Device i Rakove: evo kako da se povežete sa svojim anđelom čuvaromKoji anđeli štite Blizance, Device i Rakove: evo kako da se povežete sa svojim anđelom čuvaromSaznajte koji anđeo vas štiti i pomaže u prevazilaženju prepreka.

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Omega - ova karta donosi dobre vesti - sve što ste vizualizovali uskoro će se manifestovati. Imate punu podršku anđela i Univerzuma u ostvarenju planova - na pravom ste putu. Možete da ostvarite svaki san ako dovoljno verujete u sebe i svoje mogućnosti. Razvijte samopouzdanje, odbacite strah i budite spremni da se suočite i prevaziđete svaku prepreku. Univerzum vas hrabri da nastavite dalje koliko god put kojim idete bio težak. Uskoro ćete shvatiti da je sve vredelo truda.

Poruke i prognoze anđela za 2019. godinu: evo kakve smernice nam daje UniverzumPoruke i prognoze anđela za 2019. godinu: evo kakve smernice nam daje UniverzumGodšnja anđeoska prognoza - evo na koje stvari treba da obratite pažnju u 2019. godini!

Anđeoska karta za kraj nedelje - Atina - ukazuje da svako od nas u sebi ima jaku moć. Ovu moć možete iskoristiti kada u svojoj duši napravite balans, kada vratite mušku i žensku energiju u ravnotežu. Važno je da prihvatite sebe takve kakvi ste, da shvatite svoju prirodu i prihvatite svrhu koju vam je sudbina zadala. Iako je ispred vas period iskušenja, anđeli su tu da vas sačuvaju od nevolja.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.