Nedeljna anđeoska prognoza: poruka i upozorenja anđela do 29. januara 2019. godine

Nedeljna anđeoska prognoza od 22. do 29. januara - očekujte veliku pomoć Univerzuma!

Anđeoska karta za početak nedelje - Arhanđel Gabriel - ukazuje na pomoć Univerzuma i isceljenje ženske energije. Anđeli pomažu da završite nešto što ste odavno započeli, podstiču vas da ostvarite uspeh i čiste dušu i um kako biste napokon saznali koje su vaše istinske želje. Ova karta ukazuje da će se pomoć u svakoj situaciji pojaviti, a ovo se naročito odnosi na roditelje i pomoć pri vaspitavanju dece. Bićete podstaknuti da nađete u sebi hrabrost i samopouzdanje. Imaćete osećaj da ste napokon spremni da ispunite svoju žiotnu svrhu. Vreme je za pobede, a porazi ostaju zauvek naša prošlost.

Budistički monah otkriva kako da pročistite dušu: kada ovo naučite živećete u miruBudistički monah otkriva kako da pročistite dušu: kada ovo naučite živećete u miruMonah Munindo - kako da prigrilimo put pročišćenja!

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Savetovanje - vaše reči su lekovite, utešne i dajete puno korisnih saveta, a u narednom periodu empatija će biti pojačana. Ljudi vam se lako otvaraju i otkrivaju svoje najdublje tajne i brige. Imate neverovatan dar da usmerite nekoga na pravi put, a možda će se taj dar uskoro pretvoriti u poslovnu ambiciju. Počnite da zapisujete svoja zapažanja, ideje, reči utehe koje koristite. Razvijajte se i napredujte na polju life coachinga i moguće da ćete se savršeno prilagoditi ovoj divnoj profesiji.

Mesečna anđeoska prognoza: ako ste spremni ovo da uradite, očekuju vas lepe promeneMesečna anđeoska prognoza: ako ste spremni ovo da uradite, očekuju vas lepe promeneŠta nam anđeli poručuju za januar 2019. godine...

Anđeoska karta za kraj nedelje - Aurora - ovo je dobra karta kojom nas anđeli podsećaju da smo na pravom putu. Krupnim koracima koračate do samoostvarenja i znate kako da iskoristite svoje talente, kreativnost i sposobnosti. Univerzum pruža podršku, dodatnu inspiraciju i pomaže da se zadržite na putu radosti i blagostanja. Ne dozvolite da vam negativni komentari toksičnog okruženja slome krila, jer tuđa ljubomora i strah može lako da vas opčini i sputava. Ovo je vaš period za ostvareje želja, a kako biste osigurali da vas prati dobra energija do kraja puta, važno je da podstaknete bliske osobe na sanjarenje, aktivaciju i realizaciju snova.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.