Nedeljna anđeoska prognoza: poruka i upozorenja anđela do 26. februara 2019. godine

Nedeljna anđeoska prognoza od 19. do 26. februara 2019. godine - kraj nedelje donosi susret sa bliskom budućnosti, a ovoga puta uspećete da izbegnete velike greške!

Nedeljna anđeoska prognoza od 19. do 26. februara 2019. godine!

Anđeoska karta za početak nedelje - Iscelitelj - ukazuje na isceliteljsku energiju Arhangela Rafaela. Ovo je karta koja podseća da bez obzira kojim se zanimanjem bavite, možete isceliti dušu moćnim energetskim vibracijama. Zamislite da vas okružuje energija zelene boje, prirodna i čista. Zamislite da okružuje vaše ruke, lice, oči i srce. Budite mirni, slušajte meditativnu muziku i koncentrišite se na čišćenje energije, jer to je najbolji put do isceljenja i odbacivanja negativnih elemenata iz duše. Važno je da otpustite negativne emocije, loše uspomene i odbacite prošlost. Vreme je da se pripremite za talas pozitivne energije u budućnosti, osvestite se i živite u blagostanju i miru.

Melodija koja regeneriše organe i celo telo: ova lekovita frekvencija jača emotivno i fizičko zdravlje (VIDEO)Melodija koja regeneriše organe i celo telo: ova lekovita frekvencija jača emotivno i fizičko zdravlje (VIDEO)Melodija koja regeneriše telo, pomaže da se sjedinimo sa ličnom prirodom i donosi apsolutnu ravnotežu - evo zašto sve više ljudi…

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Vi ste ono što jedete - ukazuje na dobijanju svesti o hrani i zdravlju. Kada počnete zdravije da se hranite, promenite loše navike, bićete ponosni na sebe i osetićete talas dobre energije. Ne odlažite promenu, neka se ona dogodi ove nedelje, a kada počnete zdravije da se hranite, osetićete kako se celo telo regeneriše. Takođe, bićete posebno radosni zbog toga što ćete dobre navike preneti na svoju porodicu i prijatelje. Olakšajte im promenu pripremom najukusnijih zdravih obroka. Anđeli nas ovom kartom podsećaju da je vreme da više mislimo na svoje zdravlje.

Koji anđeli štite Jarca i Vodoliju: evo kako da se povežete sa svojim anđelom čuvaromKoji anđeli štite Jarca i Vodoliju: evo kako da se povežete sa svojim anđelom čuvaromKoji anđeo je vaš anđeo čuvar i šta vam poručuje - evo kako da Jarac i Vodolija razumeju tajne poruke anđela!

Anđeoska karta za kraj nedelje - Oceana - U mnogim kulturama verovalo se da je okeanska voda esencija života, da imamo slanu krv kao što je voda okeana i da se naša duša rađa i nestaje u dubinama. Ova karta vam otkriva blisku mogućnost, pa mnogi koji su u iluziji i spremni su da naparave grešku, to ovoga puta neće učiniti. Ova karta vas upozorava ako ste u zabludi i sprečava da naparavite akcije koje vas kasnije mogu razočarati i povrediti. Zatvorite oči, fokusirajte se na glas svoje intucije i saznaćete kojim putem treba da krenete. Intucija vam šapuće poruke anđela.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.