Nedeljna anđeoska prognoza: poruka i upozorenja anđela do 22. januara 2019. godine

Nedeljna anđeoska prognoza od 15. do 22. januara - problemi su iza nas...

Anđeoska karta za početak nedelje - Rajska karta (Celeste) - ukazuje na napredak i pozitivne vibracije. Ova karta podseća da je vreme da prošlost ostavite iza sebe i hrabro nastavite napred. Ovo se naročito odnosi na polje karijere. Takođe, ovo je karta pozitivnih promena, pa ukoliko ste odlučili da se preselite u novi dom, menjate mesto boravka ili profesiju, očekuje vas sreća. Ne plašite se transformacije, shvatićete da nekad Univerzum sa razlogom promeni planove. Očekuje vas susret sa zanimljivom osobom koja će u vašem srcu probuditi najlepša osećanja.

Januar je mesec boginje Morane: evo kakve nam sudbonosne promene donosi njena vladavinaJanuar je mesec boginje Morane: evo kakve nam sudbonosne promene donosi njena vladavinaŽena koja osvesti boginju Moranu u sebi ona je žena koja je prihvatila svoj instinkt i potpuno osvestila svoju tamnu stranu. Ona…

Anđeoska karta za kraj nedelje - Donesi odluku - podseća da rešenje za sve dileme imamo već u sebi. Ne zaboravite da nam Univerzum polanja veliki dar - intuiciju! Vreme neodlučnosti i strahova zbog promebne je iza nas, sada su na red došle prave osluke koje će promeniti život na bolje. Napravite korak napred, a nećete pogrešiti ako slušate intuiciju i pratite unutrašnji glas. Čak iako pogrešite, zastanete i ponovo postanete neodlučmni, anđeli su tu da vam uvek daju snagu i neizmernu podršku.

Mesečna anđeoska prognoza: ako ste spremni ovo da uradite, očekuju vas lepe promeneMesečna anđeoska prognoza: ako ste spremni ovo da uradite, očekuju vas lepe promeneŠta nam anđeli poručuju za januar 2019. godine...

Anđeoska poruka za kraj nedelje - Novo svanuće - iza vas je težak period, prepun izazova, ali to je sada prošlost. Anđeli vam pomažu da se okrenete ka budućnosti, jer Univerzum daruje nove šanse i mogućnosti za uspeh. Naučili ste važnu lekciju, sada ste hrabriji, snažniji i promenili ste perspektivu. Na karti je naslikana lepa devojka u moru, a iza nje je Sunce koje je obasjava. Ova karta podseća da svaki izlazak Sunca znači novi dan, novi početak. Budite zahvalni Suncu što vas budi, podstiče na nova iskustva, lekcije i radosti. Privucite njegovu moćnu svetlu energiju.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.