Nedeljna anđeoska prognoza: poruka i upozorenja anđela do 19. februara 2019. godine

Nedeljna anđeoska prognoza od 12. do 19. februara 2019. godine - na kraju nedelje ćete se podseiti koliko je zapravo život lep!

Anđeoska karta za početak nedelje - Akasha - ukazuje na skrivenu moć koju imate i koju možete da iskoristite kako biste drage ljude ponovo usmerili na pravi životni put. Dobili ste od Univerzuma dar da bolje razumete ljude i lakše uspostavite konekciju sa svakom osobom. Pomozite vašim dragim osobama koje su klonule, podsetite ih na njihove talente, sposobnosti i na njihovu životnu svrhu. Ova karta podseća da vas anđeli čuvaju i da sada imate šansu da širite pozitivnu energiju. Ne zaboravite, dobro se dobrim vraća.

Koji anđeli štite Lava, Ribe i Strelca: evo kako da se povežete sa svojim anđelom čuvaromKoji anđeli štite Lava, Ribe i Strelca: evo kako da se povežete sa svojim anđelom čuvaromU raznim religijskim tradicijama svet anđela je pažljivo razrađen i opisan. Koji anđeli čuvaju vas?

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Astara - ukazuje na mir i bezbrižnost. Na ovoj karti je naslikana zvezda koja simbolizuje vaše snove, pa vam anđeli pomažu da shvatite šta vam je potrebno da ostvarite svoje ambicije. Otvorite srce i dušu za nove mogućnosti. Anđeli vas podsećaju da vi zaslužujete samo najbolje, treba da budete na putu lepote i blagoslova, ali to ćete uspeti samo ako se oslobodite negativnosti i uspete da zavolite sebe. Ova karta predviđa otvaranje vrata iskrene ljubavi koja će vas podsetiti koliko je vaša duša dragocena. Dajte sebi šasnu da živite pravim životom sreće.

Ako ste blokirni i energetski iscrpljeni, ovo treba da uradite: čudesna vežba uzemljavanja donosi radost u trenutkuAko ste blokirni i energetski iscrpljeni, ovo treba da uradite: čudesna vežba uzemljavanja donosi radost u trenutkuBiti prisutan u telu je nešto što podrazumevamo, no, ipak, mnogi od nas nisu svesni nepovezanosti sa telom i sa osećajima u…

Anđeoska karta za kraj nedelje - Arhangel Gabriel - ukazuje na ljubav, pojačanu žensku energiju i pomoć Univerzuma. Poznat je kao anđeo dobre komunikacije i umetnosti, pa će se mnogi skriveni talenti otkriti i rešiti nesporazumi. Ova karta podseća da završite nedovršeni posao i daje kreativnu energiju, a naročito je povoljna za roditelje koji će dobiti važne smernice za bolji odnos sa decom. Uspećete u sebi da pronađete hrabrost i želju da se borite za svoje ambicije. Očekuje vas period blagostanja i sreće.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.