Nedeljna anđeoska prognoza: poruka i upozorenja anđela do 12. februara 2019. godine

Nedeljna anđeoska prognoza od 5. do 12. februara 2019. godine - evo kako da se suočimo sa problemima na kraju nedelje!

Anđeoska karta za početak nedelje - Caressa - ovo je karta duhovnog razvoja i obnavljanja energije. U vašem živootu naglo će se dogoditi dobre promene i bolje ćete razumeti svoje emocije, snove i potrebe, a to vam otključava vrata kvalitetnijeg života. Ukoliko vam se desi nešto nepredviđeno, ne očajavajte, jer kad se jedna vrata zatvore, druga se širom otvore, samo treba da gledate napred. U vašem životu se pojavljuju neke nove mogućnosti koje će pomoći da proširite vidike. Prestanite da živite u prošlosti, već otvorenog srca prihvatite svaku šansu koju Univerzum šalje.

Mesečna anđeoska prognoza: zašto krajem februara treba da budemo oprezniMesečna anđeoska prognoza: zašto krajem februara treba da budemo oprezniMesečne poruke i upozorenja anđela - evo kako nam Univerzum daje vetar u leđa!

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Zamisli želju - na ovoj karti je naslikana sirena koja sedi pored vode i dodiruje rog jednoroga kako bi joj se ispunila želja. Voda ovde ima jaku simboliku i predstavalja naša osećanja, odnosno pokazuje da sve što iskreno poželimo u srcu to će se zaista i ostvariti.Takođe, ova karta ukazuje na dolazak lepih osećanja, čišćenje aure i dobru energiju. Meditirajte i vizualizujte svoje želje jer čuda su zaista moguća.

Rituali za Kinesku novu godinu - ovo nikako ne treba da uradite u svom domu: evo koji običaji donose bogatstvo, a koji lošu srećuRituali za Kinesku novu godinu - ovo nikako ne treba da uradite u svom domu: evo koji običaji donose bogatstvo, a koji lošu srećuKineska ili Lunarna nova godina proslavlja se 5. februara 2019. godine - ulazimo u godinu Svinje, a evo koji običaji stari preko…

Anđeoska karta za kraj nedelje - Veruj - ponekad je ljudima teško da sačuvaju veru kada ih život iznenadi neprijatnim izazovima, ali vera je ono što leči našu dušu i pokreće nas. Anđeli poručuju da negujete veru, zatražite pomoć i ne zaboravite sledeće - svaki put kada zaronite u more problema izronićete iz njega jači i obasjaće vas najlepši zraci Sunca. Iza tamnih oblaka skrivaju se svetli, a svaki novi dan donosi šansu da ostvarimo po jedan san. Verujte u sebe!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.