Naučite meditaciju koja će vas zaštititi od energetskih vampira

Kad god provedete vreme sa nekom osobom i nakon toga se osećate iscrpljeno i isceđeno onda znajte da ste bili u društvu energetskog vampira.

U ovakvim situacijama se morate zaštititi inače će vaša prana jednostavno oticati iz vas hraneći energetskog vampira.

Naučite ovu meditaciju i zaštitite se na pravi način.

Da bi ova meditacija bila efikasna prvo morate biti uzemljeni u sopstvenom prisustvu. Stanite i osetite kako vam stopala čvrsto dodiruju pod. Zamislite da iz vaših prstiju i peta izlazi jako korenje koje se spušta u tlo. Zauzmite čvrst stav i osetite samopouzdanje.

Znakovi koji ukazuju na blokiranu či energije: kako da razvijate srčanu čakru koja pomaže u procesu uzemljenjaZnakovi koji ukazuju na blokiranu či energije: kako da razvijate srčanu čakru koja pomaže u procesu uzemljenjaRadom na srčanoj čakri pomoći ćemo blokiranoj či energiji da nam pomogne u procesu uzemljenja.

Stvorite energetsku barijeru. Vizuelizujte ekran, balon ili zaštitni omotač koji štite vaše srce i um. Zamislite kako se negativnost energetskog vampira samo odbija o vaš štit. Kad god osetite da se neki zrak očajanja probio kroz vašu zaštitu vi zamislite kako ojačavate taj omotač. Vežbajte sve dok se ne osetite potpuno zaštićeno. 

Sada kada se osećate sigurno i zaštićeno, vreme je da osvetlite energetskog vampira. Morate shvatiti da ovakvim ljudima treba isceljivanje i baš zbog toga im je potrebna vaša energija. Zamislite svetlosnu loptu u svom srcu. Pustite svetlo da obasja drugu osobu. Neka svetlo i toplota počnu da isceljuju njihovu energiju.

Izvor: Sensa

Marija Kostić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.