Molitve i anđeoske poruke za nedelju od 3. do 10. jula 2017: evo kako da privučemo iskrenu ljubav

Zqaboravite na brige i osetite magičan talas ljubavi, a evo koje nam još poruke anđela prenosi Doreen Virtue!

Dobro poznate karte, Anđeli, karte pomoću kojih Doreen Virtue prenosi poruku za ove nedelje. "Trenutno se mnogo toga događa, a u tom intenzitetu, osećate se osetljivo. Ta kombinacija može biti pomalo izazovna, pa trebamo dodatnu snagu od Boga i anđela", kaže Doreen Virtue. I o prvoj karti koja se pojavila dodaje: "Divan način da se započne nedelja!" Zaista, jer reč je o karti Nemate razloga za brigu - "Pod zaštitom ste božanske providnosti i univerzalnog poretka, a ova je situacija pod njihovim savršenim nadzorom.

7 znakova da će Univerzum ostvariti vaše želje: šta znači kada vidite dugu, a šta donose živopisni snovi...

Usmeravajte u nju samo misli i osećaje pune ljubavi kako biste privukli najbolji mogući ishod." "To je Božja istina, duhovna istina, da nemamo razloga da se brinemo. Zapravo, ako se brinemo zbog nečega, možemo to privući, manifestovati, ostvariti. Briga stvara napetost - ne možemo disati, ne možemo misliti, ne možemo osećati rešenja i utehu koje nam Bog uvek daje", kaže Doreen Virtue. Ako se brinemo, stvari postaju gore, diramo u osinje gnezdo, ističe.

Druga je karta Venčanje - "Brak je sjedinjenje dve duše u ljubavi, uzajamnom poštovanju i predanosti. To je želja za produbljivanjem odnosa. A venčanje je svedočanstvo vaše vere u snagu ljubavi. Najdraži, stalno udahnjujte život u tu veru i ljubav." Ova karta može značiti nekoliko stvari, kaže Doreen Virtue.

Može značiti poboljšanje veze, prosidbu i doslovno venčanje. U duhovnom smislu, znači venčanje vašeg višeg ja i Boga, mistični brak, u kojemu otpuštamo slušanje ega i sleđenje ega, više ne sledimo put straha i brige. Karta Venčanje može nagoveštavati i razlog za slavlje te slavlje, dodaje Doreen.

Sve o moćnom zakonu karme: naučite kako da sami stvarate dobru karmu...

Za kraj izvučene su dve karte: prva je Odnosi - "Odnos sa sobom i s Bogom prvi je i najvažniji, a svi ostali slede iz njega. Želite li privući, isceliti ili uskladiti neki odnos, primaknite se još bliže voljenom Stvoritelju. Osećaj sigurnosti i ljubavi koji vam On pruža prenosićete u sve svoje odnose koji će cvetati u savršenom skladu."

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.