Molitve i anđeoske poruke za nedelju od 26. juna do 3. jula 2017: evo kako da doživimo uspeh i ostvarimo snove

Anđeli ove nedelje ispunjavaju želje i vraćaju radost u dušu, a evo kakve nam poruke šalju!

"Star ali dobar", kaže Doreen Virtue o špilu karata kojim se koristila za ovonedeljnu anđeosku poruku. Reč je o Kartama arhanđela, koje voli jer uvek jasno govore o tome što se događa i pomažu nam da zaista steknemo osećaj o čemu trebamo kontemplirati i dobiti poruke. Dodatna karta dolazi iz Karata leptira, koju Doreen smatra potrebnom zbog velikih promena što su u toku.

HOROSKOP za rizičnu ljubav i srećan novac: evo šta nam donosi naglašen znak Raka...

Promena karijere, prva je karta za ovu nedelju, a vezana je uz arhanđela Chamuela te nosi poruku: "Vaša životna svrha pokreće blagoslovljene promene u karijeri." Ova karta može nagovestiti napuštanje posla koji je pregrub za vas, koji ste "prerasli", koji se obavlja u toksičnom okruženju... znate da to nije pravo mesto za vas ako se ujutro budite užasavajući se pomisli da morate ići tamo, objašnjava Doreen. Vašoj je karijeri suđeno da bude produženje vaše životne svrhe, da osećate uzbuđenje i na posao idete s veseljem.

To ima veze s biranjem puta na kojemu svojim radom pridonosite pozitivnoj promeni u svetu i donosite blagoslove, puta koji je smislen vašem srcu. Ova karta upućuje na fokus u tom smeru, kaže Doreen Virtue. Pritom morate paziti na ego, koji će pokušati naći bezbroj "razloga" da vas obeshrabri i skrene s tog pravog puta. Ali vaše više ja zna da ako dobijete poruku da pomognete ili da sledite svoju viziju, san o svojoj karijeri - to možete učiniti!

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.