Molitve i anđeoske poruke Doreen Virtue za nedelju od 27. februara do 6. marta 2017: zašto ove sedmice treba da slušamo svoje srce

Vaše srca kuca ritmom ljubavi i pozitivne energije, a ove nedelje je njegova poruka jasna - iskoristite svoju unutrašnju snagu! Pročitajte kakve smernice nam anđeli šalju za oveu nedelju...

Ove nedelje verujte u svoju unutrašnju snagu i božansku mudrost. Na različite načine primićete mnogo informacija, poruka i odgovora, koje ćete možda poželeti da zapišete u svoj dnevnik ili ih izrazite u nekom drugom kreativnom obliku. Pustite poruke neka teku i prolaze kroz vas!

Doreen Virtue: 5 načina da očistite energiju i zaštitite je od negativnosti...

Isceljivanje s vilama, naziv je karata kojima se Doreen Virtue poslužila za prenošenje ovonedeljnih anđeoskih poruka. Karta za početak nedelje je Pogledajte unutar sebe. "Sve što vam je potrebno je u vama, uključujući snagu, sposobnost da se nosite s bilo kakvom krizom ili razočaranjem, s bilo čim što je pred vama, a čini vam se zastrašujućim, kao što je, na primer, životna promena za koju niste potpuno spremni", kaže Doreen Virtue.

Poruka za sredu i četvrtak je Pozitivna očekivanja. Reč je veri, unošenju svetla u tamu, pa ako prolazite kroz mračno razdoblje u kojem je na iskušenju vaša vera, ili ipak niste sigurni u sebe ili u nešto u svom životu, ili se možda neka veza pokazala kao nešto što niste očekivali... To je verovanje da postoji blagoslov u svakoj okolnosti iako se možda čini da je to potpuno nemoguće.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.