Molitve i anđeoske poruke Doreen Virtue za nedelju od 15. do 21. maja 2017: evo kada je ženska snaga najjača

Ova nedelja je pravo vreme za akciju!

Zahvaljujući posebno jasnom osećanju božanske potpore i vodstva, ovo je prava nedelja da krenemo u akciju i u svome životu započnemo nešto novo, ali i da ponovno pokušamo nešto što prvi put nije uspelo.

Za ovonedeljnu poruku Doreen Virtue odabrala je karte "Marija - kraljica anđela" - osim što ih veoma voli i što oseća da imaju vlastitu životnu energiju, na to ju je potaknuo i Majčin dan na kraju prethodne nedelje.

Doreen Virtue: evo šta nam poručuju anđeli ovim brojevima...

Prva karta za ovaj dan je Deca - Moje je srce ispunjeno ljubavlju za decu, što stvara čuda i pozitivnu promenu za njih i mene. Ta karta ističe da smo svi mi deca, da smo svi jednako Božja deca, stoga jedni drugima moramo pristupati s prihvatanjem, bez prosuđivanja, videti jedni druge kao braću i sestre, videti ono po čemu smo slični umesto da tražimo razlike među nama.

Slede dve zajedno izvučene karte: Budite snažni i Akcija. Karta Budite snažni - Povlačim sebe prema gore i činim ono što treba učiniti govori o božanskoj ženskoj snazi, da ženstvenost i snaga jedno drugo ne isključuju. Ženska je snaga intuitivna, osetljiva, nežna, a osobito je impresivna kada se treba zauzeti za voljene osobe.

Doreen Virtue, anđeoska pomoć za obilje: afirmacije, vežbe i vizuelizacija za privlačenje novca...

Poruku ove karte dopunjuje karta Akcija - danas krećem u akciju vezanu uz prioritete koji su ranije bili odlagani. Ona ističe da akciju treba izvesti na osnovu svoje snage, a ne iz straha.

Karta koja daje završni dodir ovonedeljnoj poruci je Poverenje - znam da Bog u Njegovoj neograničenoj mudrosti i ljubavi upravo sada odgovara na moje molitve. A odgovara nam tako, objašnjava Doreen Virtue, što dobijamo poruke da preduzmemo akciju, a mi moramo imati poverenja i slediti božansko vodstvo.

Izvor: Sensa klub

Patricia Lucija Tomasović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.