Moj put i energija promene

Jedinstveni program za leto 2013. godine.

Unapređenje zdravlja i kvalitet života misija su novog udruženja Wellnes EDU Centar koje su osnovali Holistički centar Beauty Imagini i Koru Pozitivna Energija. Vladan Vidović, Qi gong master i Tatjana Jevđović, SPA& wellness instruktor pozivaju sve koji žele da pronađu svoj put i pokrenu energiju promene da im se pridruže na letnjem programu koji će trajati šest nedelja - od 29. juna do 6. jula 2013. godine.

Uz jedrenje arhipelagom Sporadi u Egejskom moru, ovaj program će obuhvatiti raznovrsne vežbe, predavanja i meditacije, a cilj grupe je da zajednički usmeri svest ka putu ličnog razvoja i dubokih spoznaja.

Za one koji žele da putuju kroz Umetnost ravnoteže i vežbaju Qi Gong na plažama gde je moguće doći samo morskim putevima, omogućen je boravak na jedrilicama kojima upravlja iskusna posada.

Prezentacija letnjeg programa Moj put i Energija promene će se održati u nedelju, 17. marta 2013. godine, sa početkom u 18h, u centru Beauty Imagini, Brankova 23/III/22 u Beogradu.

Svoj rad i sesije predstaviće instruktori, predavači i skiperi, a biće date i sve informacije o terminima polazaka, cenama, smeštaju i drugim detaljima. Više informacija možete naći na vebsajtu www.beautyimagini.com.

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.