MOĆNA TELEPATIJA: Kako da se povežete mislima sa drugom osobom

Telepatija, za neki mit za neke istina - može nam otvoriti pogled u neke nove svetove!

Koncept telepatije je za mnoge ljude stran. Iako vam može delovati čudno, telepatija vam može pomoći na bezbroj načina. Ako ništa drugo barem da komunicirate na taj način sa osobom koja vam je bliska. Budite sigurni da vam je treće oko balansirano i da osoba pored vas zna šta pokušavate. Usredsredite se na misli i osećanja druge osobe.

Pročitajte još:

4 ZNAKA DA STE SA NEKOM OSOBOM TELEPATSKI POVEZANI: Kada se ljubav pošalje mislima

Tarot, astrologija, telepatija: koji je spiritualni dar vašeg horoskopskog znaka

Najvažnije je prepoznati emociju. I vi i osoba pored vas treba da budete opuštene i u stanju meditacije. Nemojte pogrešno shvatiti koncept telepatije. Vi nećete moći bukvalno da čujete i čitate misli druge osobe.

Kako da nekome pošaljete signale ljubavi putem telepatije: tehnika za isceljivanje srca i privlačenje ljubaviKako da nekome pošaljete signale ljubavi putem telepatije: tehnika za isceljivanje srca i privlačenje ljubaviTelepatijom pošaljite nekome signale ljubavi - tehnika koja ispunjava želje vašeg srca!

Moćićete da prepoznate tuđu energiju i emocije.Samo je potrebno aktivirati treće oko. Mistično treće oko je povezano sa šestom, ćeonom čakrom i pinealnom žlezdom. Smatra se sedištem duše i deluje na našu intuiciju.

Izvor: Lovesensa

Tijana Feldesi

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.