Mesečna TAROT prognoza za septembar 2019. godine: predviđanje sudbine za ljubav, posao i zdravlje

Mesečno tumačenje tarot karti za septembar 2019. godine -

U septembru našim poljima sudbine vladaju tri različite tarot karte, piše Lovesensa.

Saznajte šta vam mesečna tarot prognoza predviđa za septembar 2019. godine:

LJUBAV - Zvezda

Tarot karta Zvezda obećava da će svaka osoba koju upoznamo u septembru imati pozitivan uticaj na naš život. Bićemo poučeni iskustvom i naša mudrost pomaže da lakše prepozunamo srodnu dušu. Već na prvi pogled shvatićete da je on/ona savršena ljubav za vas. Ne plašite se, zavedite svojim osmehom i napravite prvi korak.

Numerološka prognoza za septembar 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojNumerološka prognoza za septembar 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojMesečna numerologija - izračunajte broj svoje sudbine i saznajte šta vas sve očekuje u septembru 2019. godine!

POSAO - Kraljica

Ova karta simbolizuje zaštitu i donosi dobre stvari u život. Očekuju vas lepi darovi i nagrade na poslovnom planu. Ali, važno je da delite kako biste nastavili da gajite dobru karmu. Pokažite drugima koliko ste im zahvalni na pomoći i ravnomerno rasporedite sredstava i prihode na poslu.

Horoskop - šta nam donosi susret planeta u znaku Device: budite oprezni u narednim danimaHoroskop - šta nam donosi susret planeta u znaku Device: budite oprezni u narednim danimaHoroskop - očekuje nas novo doba i veliki životni test! Sazbnajte šta donose Sunce, Mars, Merkur i Venera u znaku Device...

ZDRAVLJE - Svet

Bićemo ispunjeni i zadovoljni sobom. Važno je da budete zahvalni i shvatite koliko lepih stvari imate u životu. Ne dopustite da vas muče misli iz prošlosti. Nije važno šta ste radili prošle nedelje, meseca ili godine, važno je da ste napokon na pravom putu.

Izvor: Lovesensa

T.A.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.