Mesečna TAROT prognoza za novembar 2019. godine: predviđanje sudbine za ljubav, posao i zdravlje

Mesečno tumačenje tarot karti za novembar 2019. godine - sudbina će nam doneti dobre vesti!

Saznajte šta vam mesečna tarot prognoza predviđa za novembar 2019. godine, piše Lovesensa.

LJUBAV - Tarot karta Luda

Očekuje vas srećan mesec na polju ljubavi. Tarot karta Luda donosi divne stvari ako ste u vezi. Očekuje vas zanimljivo iznenađenje kao dokaz da zaista treba da radite na svojoj ljubavi i ostanete zajedno. Ako ste slobodni, trenutno nećete tragati za partnerom i prijaće vam osećaj slobode.

Horoskop do 20. novembra 2019. godine: evo kakve nam probleme donosi retrogradni Merkur u ŠkorpijiHoroskop do 20. novembra 2019. godine: evo kakve nam probleme donosi retrogradni Merkur u ŠkorpijiHoroskop - ova 4 znaka najviše će osetiti mračan uticaj retrogradnog Merkura!

POSAO - Tarot karta Papa

Da li posao utiče na vaša uverenja i privatni život? Da li uživate u onome što radite? Ako ste srećni i zadovoljni trenutnom karijerom, onda će tako i ostati. Ali, oni koji žele promenu, imaju sreće zbog vladavine trenuutne tarot karte na ovom polju. Bićete hrabriji da napravite krupne promene i počećete da se borite za svoje ciljeve. Želećete da uradite nešto veliko i važno što će doneti dobro, ne samo vama, več i okruženju.

Horoskop - u ovom periodu se lovi snažna ljubav: evo šta nam donosi Venera u znaku Strelca (do 26. novembra 2019.)Horoskop - u ovom periodu se lovi snažna ljubav: evo šta nam donosi Venera u znaku Strelca (do 26. novembra 2019.)Horoskop - evo kakvu nam ljubavnu avanturu i testove donosi Venera u Strelcu! Očekuje nas pravi ljubavni rolerkoster od 1. do 26.…

ZDRAVLJE - tarot karta Pustinjak

Koliko god da ste druželjubivi, nemojte se iznenaditi ako poželite malo da budete sami. Biće vam potrebna samoća i izolacija kako biste razbistrili svoje misli. Objasnite to svojim prijateljima. Ovoga puta ne mislite šta će drugi reći, već počnite više da mislite na svoja osećanja i ličnu energiju.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.