Mesečna TAROT prognoza za januar 2020. godine: predviđanje sudbine za ljubav, posao i zdravlje

Mesečno tumačenje tarot karti za januar 2020. godine -

Saznajte šta vam mesečna tarot prognoza predviđa za januar 2020. godine, piše Lovesensa.

LJUBAV - Tarot karta Visoka sveštenica

Ako ste usamljeni, neko žće pokušati da ukrade vaše srce. Ova tarot karta vodi vas na pravi put ljubavi. Oni koji su u vezi osetiće blagi pritisak, ali ne dozvolite da vas partner požuruju u odlučivanju. Budite saosećajni, ali ostanite dosledni sebi. Dobro razmislite pre nego što napravite neki krupan potez. Neka u ljubavi zavlada nežnost.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2020. GODINE: Blizance očekuju dobre vibracije, a Device rađanje nove ljubaviVELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2020. GODINE: Blizance očekuju dobre vibracije, a Device rađanje nove ljubaviMesečni horoskop - astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje za januar 2020. godine!

POSAO - Tarot karta Smrt

Vreme je da odvojite osobu koja ste sada od osobe koja ste nekada bili. Tokom sledećeg meseca pokušajte da provedete neko vreme sami, odlučujući ko ste zaista i šta želite da uradite a svojim životom. Nemojte zbog straha od neizvesnosti da ostajete na poslu koji vam ne odgovara. Moguće je da vas u narednim danima očekuju promene na profesionalnom planu. Prihvatite je i pokušajte da izvučete svoj maksimum.

ZDRAVLJE - Tarot karta Čarobnjak

Čarobnjak je vrlo intelektualna karta. Predstavlja sposobnost da koristimo svoju mudrosti kako bismo bili zdravi i srećni - na svim nivoima, od fizičkog do mentalnog i duhovnog. Vaša misija ovog meseca je da budete jaki na svakom polju. Vodite računa o svom telu, umu i svom duhu na najbolji mogući način.

Čuda se dešavaju - ovaj ritual morate da probate: otkrivamo magičan plan za ostvarenje želja u 2020. godiniČuda se dešavaju - ovaj ritual morate da probate: otkrivamo magičan plan za ostvarenje želja u 2020. godiniTheta healing praktičar otkriva kako da manifestujemo želje za 2020. godinu! Napravite jedinstven spisak želja u novogodišnjoj…

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.