Mesečna anđeoska prognoza: zašto krajem februara treba da budemo oprezni

Mesečne poruke i upozorenja anđela - evo kako nam Univerzum daje vetar u leđa!

Mesečna anđeoska prognoza za februar 2019. godine ukazuje na tri anđeoske karte koje će upravlljati našim delima, odlukama i osećanjima, piše Lovesensa.

Karta za početak meseca - Sanjar - ukazuje da se u vašem životu ortvara nova životna faza. Počećete više da verujete u sebe i Univerzum vam daruje šanse za uspeh. Sada je vreme da se borite za svoje snove i uskoro ćete napraviti neke važne korake ka ostvarenju ciljeva. Nemojte da slušate okruženje i toksične komentare, već se ispunite samopouzdanjem i ne odustajte od svojih ambicija, bez obzira kolike su prepreke. Anđeli su tu da vam daju vetar u leđa.

Datum rođenja otkriva ko je vaš anđeo čuvar: evo ko vas prati na putu ka srećiDatum rođenja otkriva ko je vaš anđeo čuvar: evo ko vas prati na putu ka srećiIzračunajte lični broj prema datumu rođenja i saznajte ko je vaš anđeo čuvar!

Karta za sredinu meseca - As vetra - očekuje vas neverovatna inspiracija koju crpite iz situacija koje su vas ranije nervirale. Mislili ste da ste naišli na problem, ali sada ćete uvideti šansu da napravite nešto veliko i uzbudljivo za vaš život. Umesto da se fokusirate na sitne brige, snagu uma usmerite na dugoročne planove, a ova promena perspektive donosi vam lepe mogućnosti.

Ako ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava: 6 načina na koje nam anđeli šalju važne porukeAko ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava: 6 načina na koje nam anđeli šalju važne porukeAnđeli nam šalju jasne znakove i pokazuju da su uz nas - ako ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava!

Karta za kraj meseca - Mesec - ukazuje na neosnovane strahove i brige. Okruženje deluje na vas tako što se u vašoj duši bude negativna osećanja i moguće da ćete se osećati pomalo potišteno. Pronađite odgovore u sebi, svom unutrašnjem glasu i slušajte intuiciju. Anđeli šalju ovu kartu kako biste bolje upoznali sebe, svoju suštinu i biće i shvatili koliko ste zapravo jaki. Period krize i nestabilnosti brzo prolazi, ali ćete u naredni mesec ući jači i spremniji za nove životne izazove.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.