Mesečna anđeoska prognoza za maj 2019. godine: Univerzum šalje blagoslove i pomaže da ostvarite snove

Mesečna anđeoska prognoza - evo šta anđeoske karte otkrivaju za maj 2019. godine!

Mesečna anđeoska prognoza - majom vlada misteriozna 17/8 vibracija, a numerološki ovim mesecom dominira broj 8, pa će se mnogi fokusirati na posao, novac, finansije, životni put i moć osnaživanja, piše Lovesensa.

Profesionalni tumači anđeoskih karata ukazuju na to da ovog meseca treba što više meditirati i obratiti pažnju na dublje lične želje i slabosti.

Horoskop za sledeću nedelju: Bika očekuju ani puni zabave, a Devicu ljubavna iskušenjaHoroskop za sledeću nedelju: Bika očekuju ani puni zabave, a Devicu ljubavna iskušenjaNedeljni horoskop - astro prognoza od 6. do 12. maja 2019. godine!

Sada je važno da se povežemo sa božanskim u nama i spojimo se sa moćnom ženskom energijom.

Planirajte svaki sledeći korak koji želite da preduzmete. Svaki korak unapred vodi vas do ostvarenja snova, zato ne budite lenji, već se u maju aktivirajte i iskoristite pokretačku energiju.

Ostanite optmistični jer takav stav donosi pozitivne promene. Pred nama su novi počeci, pa pregledajte prošlost i otpustite je, a zatim napravite mesta za svoje nade, snove i želje. Kada ovako pročistite dušu, vaše vizije počeće da se manifestuju.

Univerzum šalje blagoslove ljubavi i svetlu energiju!

Koje poruke anđeli imaju za Bika, Škorpiju, Ovna i Vagu: evo kako da se povežete dsa svojim anđelom čuvaremKoje poruke anđeli imaju za Bika, Škorpiju, Ovna i Vagu: evo kako da se povežete dsa svojim anđelom čuvaremSvet u kojem živimo veći je i bogatiji od svega onoga što je vidljivo i opipljivo. Ako pomno posmatramo i verujemo, lako ćemo…

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.