Mesečna anđeoska prognoza za jun 2019. godine: nebo nam šalje dobre promene u životu

Mesečna anđeoska prognoza - evo šta anđeoske karte otkrivaju za jun 2019. godine!

Mesečna anđeoska prognoza - u ovom mesecu dominiraju tri anđeoske karte - Osmica zemlje, Obnavljanje i kraljica Zemlje, piše Lovesensa

Karta koja označava prvi deo meseca je Osmica zemlje i ukazuje da ćete u narednim danima pouno toga naučiti. Posvetićete se usavršavanju koja su važna za vašu karijeru i poslovne projekte. Trenutno ste na pravom putu i vaše sposobnosti i talenti dolaze do izražaja, ali još uvek morate učiti i napredovati. Svakim trudom ulažete u svoju profesiju. Snovi su zaista magična stvar, ali jedino smo mi odgovorni za to da li će se ostvariti. Nastavite da radite na sebi.

Iskustvo žene koja je osetila prisustvo anđela: ko su anđeli čuvari i kako da prepoznamo njihov tragIskustvo žene koja je osetila prisustvo anđela: ko su anđeli čuvari i kako da prepoznamo njihov tragČuvajte svog anđela kao što on čuva vas, kao nađenu sreću na sred puta, kao zlaćani novčić koga držite u džepu kaputa da biste ga…

Sredinom meseca vlada karta Obnavljanje i ukazuje na završetak nekog važnog posla. U ovom periodu treba da se osvrnete unazad i budete objektivni prema sebi. Pogledajte šta ste sve uradili za svoj život i koliko ste napredovali. Nakon toga donesite važne životne odluke. Spremni ste da popravite sve propuste iz prošlosti i da se izdignete iznad problema i grešaka. Moguće da ćete sredinom juna razmišljati o promeni posla.

Ako ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava: 6 načina na koje nam anđeli šalju važne porukeAko ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava: 6 načina na koje nam anđeli šalju važne porukeAnđeli nam šalju jasne znakove i pokazuju da su uz nas - ako ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava!

Karta koja nam kroji sudbinu kajem meseca je Kraljica Zemlje. Ona donosi racionalno razmišljanje, kraetaivnu energiju, toplinu osećanja i senzualnost. Ona stvara odličan balans između hladnog uma i toplog srca. Uživaćete krajem meseca u društvu dragih ljudi. Imate toliko toga da pružite svojim prijateljima porodici i partneru. Saslušajte ih, pomozite koliko možete i razmenite reči ljubavi. U ovom periodu se ruše granice i stvara se konekcija sa ljudima koji zaista treba da budu u našem životu.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.