Mesečna anđeoska prognoza za jul 2019. godine: uskoro vas očekuju sjajne životne prilike - evo kako da ih iskoristite

Mesečna anđeoska prognoza - u ovom mesecu dominiraju tri anđeoske karte - Snaga, Kralj vode i As vazduha, piše Lovesensa.

Početkom jula meseca vlada anđeoska karta Snaga. Ona se otvara kako bi ukazala na to da ste jači nego što mislite. Sposobni ste da vladate svakom situacijom. Međutim, ova karta podstiče nas na jačanje na duhovnom nivou. Počećete više da verujete u sebe i bićete spremni da se posvetite duhovnom rastu. U svakom izazovu i životnoj prilici videćete šansu da naučite nešto novo i primenite životne lekcije koje već posedujete. Sve što radite, uradite strpljivo i smireno. Naučite kako da oprostite i zatražite oproštaj.

Kako nam anđeli čuvari pomažu dok spavamo: evo šta treba da uradite pre nego što zaspiteKako nam anđeli čuvari pomažu dok spavamo: evo šta treba da uradite pre nego što zaspiteNjihova moć i blagodat su neizmerni, a evo kako nas štite i šta nam daruju anđeli čuvari tokom sna!

Kralj vode je karta koja nas vodi sredinom jula meseca i ukazuje na pojačana osećanja na svakom životnom polju. Vi (ili neko vama blizak) ovoga puta morate naučiti kako da balansirate emocijama. Postaćete romantična duša, večiti sanjar, neko ko čezne za nežnim zagrljajem. Bićete spremni da se žrtvujete zarad osećanja, a takva čežnja doneće i opterećenje. Pokušajte da napravite sklad između uma i srca.

Počinje vladavina moćne staroslovenske boginje Lade: evo šta žene treba da urade za ljubav i srećuPočinje vladavina moćne staroslovenske boginje Lade: evo šta žene treba da urade za ljubav i srećuBoginja Lada vlada poljima ljubavi, plodnosti i leta... Jednu stvar tokom njene vladavine nikako ne treba raditi...

Krajem jula dominira moćna karta As vazduha. Očekuje nas sjajna inspiracija, naročito u situacijama koje su nam ranije predstavljale problem. Vidite šansu i spremni ste da stvorite nešto fantastično i radujete se novim pobedama. Fokusirajte se na svoj plan, napravite pravu strategiju i ništa neće moći da se prepreči na vašem putu. Negativnost se pretvara u pozitivnu, pokretačku energiju. Vreme je da osetite lepotu napretka.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.