Mesečna anđeoska prognoza za april 2019. godine. pratite ove signale i uspećete da izbegnete lošu sreću

Mesečna anđeoska prognoza za april 2019. godine - Predajte se mudrosti sopstvenog tela!

Anđeoska karta koja će obeležiti mart 2019. godine jeste MUDROST TELA - ukazuje na to da naše telo može da pomogne da izbegnemo negativnosti u svakodnevnom životu, piše Lovesensa.

Telo šalje signale kada nešto nije u redu, ne prijaju nam neke osobe ili situacije i upozorava nas da je vreme da krenemo drugim putem.

Proverite da li imate energetske blokade zbog stresa: 3 načina da očistite energetsko polje i sprečite bolProverite da li imate energetske blokade zbog stresa: 3 načina da očistite energetsko polje i sprečite bolIzbegavajte negativnu energiju i analizirajte svoje mentalno stanje kako biste živeli mirno i bez stresa! Evo kako da rešite…

Na primer, u situacijama kada osećate da niste bezbedni, osetićete bol u stomaku ili grčenje mišića, što znači da od takve situacije treba da odustanete i izbegnete dalje posledice.

Ukoliko neka osoba na vas prenosi negativne vibracije, osetićete kako se stalno nakon razgovora sa tom osobom iscrpljeni, imate migrenu ili pad energije, Tada vas telo upozorava na energetskog vampira i daje znak da dobro razmislite o tome da li je takva osoba vredna da bude u vašem životu.

Takođe, telo upozorava da neke promene mogu biti loš izbor. Mnogi negativni događaji u životu ne bi se dogodili da smo pratitili kako je naše telo reagovalo pre ili tokom tih aktivnosti.

Zato je važno ne ignosrisati poruke tela, naročito kada donosimo važne odluke.

Afirmacije i vizuelizacija za ispunjenje profesionalnih snovaAfirmacije i vizuelizacija za ispunjenje profesionalnih snovaŽelju za sigurnošću ne treba plaćati slobodom i samopoštovanjem. Krenite u promenu iznutra...

Ako pri donošenju odluke ili pri promeni nekog životnog polja, osetite da raspoloženje opada, imate neprijatan osećaj, glavobolju, bol u vratu, zbunjeni ste ili anksiozni, telo vam šalje signale da nije vreme za tu odluku i da ćete imati više sreće ako malo bolje razmislite.

Ukoliko se pri važnim odlukama u životu pojave osećanja poput talasa energije, sreće, leptirići u stomaku, uzbuđenja i optimizma, onda ste zaista na pravom putu.

Predajte se mudrosti sopstvenog tela!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.