Melodija koja regeneriše organe i celo telo: ova lekovita frekvencija jača emotivno i fizičko zdravlje (VIDEO)

Melodija koja regeneriše telo, pomaže da se sjedinimo sa ličnom prirodom i donosi apsolutnu ravnotežu - evo zašto sve više ljudi sluša frekvenciju 528!

Još su se u starim civilizacijama koristile vibracije u svrhu isceljenja tela i emotivnog stanja, piše Lovesensa. Te magične vibracije su nevidljive za naša čula, ali ih možemo iskoristiti kroz njihovo elementarno stanje, kroz zvuk.

Sve ima optimalni opseg vibracija (frekvencija), a sve vibracije stvaraju rezonancu, odnosno zvučne talase u određenom prostoru. Kada se sjedinimo sa rezonancom, mi smo izbalansirani. Svi organi i ćelije u našem telu apsorbuju i emituju zvukove sa određenom rezonantnom frekvencijom.

Predstavljamo vam muziku sa frekvencijom 528 koja se naziva frekvencija "ljubavi" i iskustva mnogih dokazuju da ima čudesan efekat na ljudsku psihu. Ovu frekvenciju su koristili i drevni sveštenici i iscelitelji kako bi se u telu stvorila željena ravnoteža.

Čudesna melodija koja štiti telo od bolesti: ova muzika izbacuje opasne toksine iz tela i duše (VIDEO)Čudesna melodija koja štiti telo od bolesti: ova muzika izbacuje opasne toksine iz tela i duše (VIDEO)Doktor Rife je ovom melodijom isceljivao i čistio telo od toksina, a u kombinaciji sa Šumanovom rezonancom, ova muzika pružiće…

Muzika sa 528 Hz predstavlja bionergetsko isceliteljsko sredstvo za zdravlje i dugovečnost. Veruje se da ova lekovita frekvencija pomaže da uplovimo u stanje savršenog ritma i harmonije.

Dr Horrowtiz je vodeći lider u ispitivanju efekata frekvencije 528 i veruje da se slušanjem melodije sa tom frekvencijom mogu kod čoveka aktivirati njegova najveća moć i potencijali.

Smatra se da je ovo životna frekvencija jer je NASA ustanovila da se frekvencija 528 emituje u srcu samog Sunca, ali ima je i u stvaranju duge, cveću, travi i u zujanju pčela.

Mnogi stručnjaci ističu da frekvencija 528 utiče na popravljanje DNK i samim tim regeneriše celo telo.

Poslušajte ovu melodiju sa lekovitim vibracijama i proverite kako reaguje na vaš organizam i dušu.

Napomena: Slušanje frekvencije 528 Hz nije zamena za standardne metode lečenja!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.