Melodija koja privlači sreću u ljubavi: ova magična frekvencija donosi susret sa srodnom dušom (VIDEO)

Ako vaše srce čezne za ljubavi, poslušajte ovu melodiju sa čudesnom frekvencijom za privlačenje romantične sreće!

Predstavljamo vam predivnu muziku sa frekvencijom 639 Hz, a veruje se da ova frekvencija stvara pozitivnu energiju svuda oko vas i privlači ljubav, piše Lovesensa.

Ova opuštajuća melodija u kojoj se ističu zvukovi instrumenta marimba predstavlja jedinstven ton ljubavi. Frekvencija 639 Hz pomaže da u sebi probudite ljubav, stvorite sa nekim romantičnu konekciju i ojačate veze.

Melodija koja regeneriše organe i celo telo: ova lekovita frekvencija jača emotivno i fizičko zdravlje (VIDEO)Melodija koja regeneriše organe i celo telo: ova lekovita frekvencija jača emotivno i fizičko zdravlje (VIDEO)Melodija koja regeneriše telo, pomaže da se sjedinimo sa ličnom prirodom i donosi apsolutnu ravnotežu - evo zašto sve više ljudi…

Ovo je frekvencija srčane čakre, a veruje se da podstiče kreiranje harmoničnih veza, pomaže u rešenju problema u raznim odnosima (porodičnim, ljubavnim, prijateljskim), hrabri vas da napravite prvi korak i započnete komunikaciju sa voljenom osobom, podstiče razumevanje, toleranciju i osećanja ljubavi.

Dok slušate ovu melodiju, zamislite iskrenu ljubavnu želju i privucite romantične vibracije!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.