Mantra koja štiti telo i dušu od bolesti i negativnosti: evo šta treba da izgovorite svakog dana

Om Mani Padme Hum - ova mantra ima isceliteljske vibracije, a evo kako pomaže da zadržite u sebi dobru energiju!

Negativne osećanja su često najveći okidač za ozbiljna oboljenja, pa zato postoji niz tehnika za opuštanje, privlačenje pozitivne energije i oslobađanje od negativnosti, a jedan od njih su mantre, piše Lovesensa.

Om Mani Padme Hum - ova magična mantra nastala je u Indiji, a kasnije se proširila na Budizam, pa monasi sa Tibeta i danas uživaju u njenim isceliteljskim vibracijama.

Ovo je najmoćnija mantra na svetu: poslušajte zvuke koji bude radost i duhovne potencijale (VIDEO, DEVA PREMAL)Ovo je najmoćnija mantra na svetu: poslušajte zvuke koji bude radost i duhovne potencijale (VIDEO, DEVA PREMAL)Ova mantra proizvodi čak 110 hiljada zvučnih talasa u sekundi i razvija specifične duhovne potencijale. A evo i kako je izvodi…

Om se prevodi kao vibracija svemira, sveti zvuk, Mani je dragulj, Padme je lotos (mudrost), a Hum prosvetljenje.

Veruje se da izgovaranjem ove mantre čistite sebe od negativnosti i oslobađate u svom telu tok za svetlu i čistu energiju. To su reči prosvetljenja, pomažu nam da postanemo svesni svog bića i okruženja, da istražimo svoje potencijale i stvorimo štit protiv loše energije.

Mantra Ganeša: ove moćne reči otvaraju vrata sreći i obilju (VIDEO)Mantra Ganeša: ove moćne reči otvaraju vrata sreći i obilju (VIDEO)Poslušajte i naučite moćnu mantru koja uklanja prepreke i dozvoljava obilju i sreći da uđe u naš život - mantra Ganeša u…

Mantru možete da slušate i izgovarate dok šetate, pred spavanje, sa prvim zalaskom ili izlaskom Sunca, kad god to vama prija, a naročito će pomoći nakon stresnih situacija.

Mnogi koji su prvi put slušali ovu mantru ističu da su imali osećaj da ih je napustila sva negativna energija, osećali su snagu i unutrašnji mir. Iskustva pokazuju da ova mantra pomaže da se rešite napetosti, nesanice i lošeg raspoloženja.

Ponavljajte Om Mani Padme Hum i dopustite svetloj energiji da ispuni svaki deo vašeg bića!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.