Magična muzika za privlačenje obilja i blagostanja: ovi binauralni zvukovi pomažu da postanete magnet za novac (VIDEO)

Postanite magnet za novac - evo šta treba da uradite dok slušate ovu magičnu melodiju!

Čudesna melodija ispunjena binauralnim zvukovima i frekvencijom od 10Hz pomaže da se opustite i usmerite misli na ostvarenje ambicija, piše Lovesensa.

Dok slušate ovu čarobnu melodiju vizualizujte kako bi izgledao vaš život da imate ono šro vam nedostaje, na primer, da imate željenu sumu novca. Koncentrišite se i osetite to zadovoljstvo, pa iskoristite ovu magiju kako bi Univerzumu poslali jasnu poruku šta želite.

Magična melodija budi hormone sreće: slušajte frekvenciju koja pojačava serotonin, endorfin i dopamin (VIDEO)Magična melodija budi hormone sreće: slušajte frekvenciju koja pojačava serotonin, endorfin i dopamin (VIDEO)Opuštajuća muzika koja pojačava hormone sreće - bez stresa i napetosti uz melodiju za buđenje serotonina, endorfina i dopamina!

Ova muzika odlična je za opuštanje i čišćenje uma od napetosti, tenzije i ograničenja, pa je tako dobro sredstvo u pripremi pred krupne odluke i korake za napredovanje u karijere i povećanje zarade.

Vaše dobre misli su magnet za dobre životne promene. Ako iskreno želite i svesni ste da je sve o čemu sanjate moguće uraditi, onda će vam Univerzum dati vetar u leđa.

Preporučuje se da tokom slušanja ove magične melodije koristite slušalice.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.